Jump to content

made in china

Premium Members
  • Posts

    220
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by made in china

  1. made in china

    Αναφορές ξανά για πρόβλημα επιδόσεων σε κάποιους 840 EVO

    Ο δικός μου πάντως μια χα
  2. made in china

    #labxmas2014 day 18 gift 30

    DJD, RootX, Suedehead, .38-.45
  3. made in china

    #labxmas2014 day 13 gift 21

    Jumpman και καλή χρονιά!
  4. made in china

    #labxmas2014 day 11 gift 19

    888 + 88 + 8 + 8 + 8 = 1000 Ωραίο αυτό
  5. made in china

    #labxmas2014 day 8 gift 13

    6 Αυγουστου 2012
  6. made in china

    #labxmas2014 day 7 gift 12

    ENIAC και χρονια πολλα παιδια
  7. Γενικά παλιότερα το πλαίσιο ήταν πολυ οργανωμένο. Οι μέρες πλέον είναι δύσκολες όμως...Δεν κάνουν εύκολα αντικαταστάσεις γιατί έχουν ζημίες εφόσον η εγγύηση δεν είναι απο netgear. Αν δείς στο πλάι του κουτιού η netgeαr δίνει 2 χρόνια. Παλεψέ το παρόλα αυτά γιατί προφανώς και έχεις δίκιο. Όσο για το e-shop από πρίν την οικονομική κρίση κιόλας, η εξυπηρέτηση είναι απλά αισχρή μην πω τίποτα χειρότερο....μακριά απο e-shop παιδιά... και μιλάμε για πράγματα αξίας οχι ενα usb flashακι των 10€.
  8. Και για να σαι 100% καλυμμένος πάρε και αυτήν
  9. made in china

    Windows 8 Thread

    Εχω βαλει τους τελευταιους της intel. Και τους RST 11.7 και του chipset τους τελευταιους!Εχω απενεργοποιησει και το index αυτο που ναι στα properties του δισκου.
  10. made in china

    Windows 8 Thread

    Καλησπερα. Μια βοηθεια θα ηθελα. Προσφατα αποφασισα να εγκαταστησω τα win8 64bit και στο desktop (γιατι τα χα στο λαπτοπ). Ομως εχω ενα προβλημα!Ενω με το που τα βαζω και περναω ολα τα προγραμματα που χρειαζομαι ειναι μια χαρα, μετα απο λιγο αρχιζει και αργει λιγο οτι εχει να κανει με ανοιγμα φακελων. Αλλα αυτο δεν ειναι τοσο το ζητημα οσο το να ανοιξω το shortut του mycomputer. Εχει μια μικρη μεν αλλα εκνευριστικη καθυστερηση που δεν ειχα με τα 7. Εχω δοκιμασει 2 διαφορετικα ssd 1 δισκο και παλι τα ιδια. Σχετικα με τα ssd εχω ενεργοποιημενο trim εχω οδηγους rst γενικα εχω κοιταξει ολες τις ρυθμισεις(μεχρι και secure erase τους εκανα!). Εχω κανει ολες τις ενημερωσεις. Γενικα δεν ειναι σιγουρα το προβλημα στο "αργο" hardware μιας και δεν μου το κανει ουτε στο λαπτοπ ουτε καν σ ενα netbook που χω! Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?
  11. made in china

    Official Windows 7 Thread

    Παιδια καλησπερα.Χρειαζομαι τη βοηθεια σας!Mου προεκυψε ενα προβλημα που οπως βλεπω δεν λυνεται με τιποτα!.Χτες οταν πηγα να ανοιξω το pc ενω εμπαινε στα win κανονικα δεν μπορουσα να ανοιξω καμια εφαρμογη γιατι crashαρε ο windows explorer.Μονο τον firefox και τον chrome μπορουσα να ανοιξω κι αυτοι crashαρανε μετα απο λιγο.Εβαλα το ssd που τα χω σ ενα αλλο pc scanαρα για ιους και μου βρηκε κατι πραγματακια και τα σβησα.Πραγματι τωρα ανοιγει και δεν crashaρει ο windows explorer.Ομως πολλες εφαρμογες δεν μπορουν να ανοιξουν πια!Αυτες ειναι ολες τις microsoft(skype, microsoft office, security essentials) κατι της νοκια που χω και μερικα παιχνιδια αλλα οχι ολα.Προσπαθησα να κανω το κλασσικο repair και δεν βρισκει τιποτα!Επισης πηγα να κανω restore σε παλιοτερο σημειο και δεν εχει απολυτως τιποτα χαθηκαν ολα!Οποτε με αυτα τα fix δεν μπορω να κανω τιποτα.Επισης το googlαρα εβαλα κατι fix της microsoft εκανα ενα scan μεσω cmd που ελεγε ενας αλλα και παλι τιποτα!Να τονισω οτι δεν εβαλα καποια εφαρμογη η καποια ενημερωση πριν παθει τιποτα.Μονο το crysis 3 το οποιο ανοιγει κανονικα.Ξερει κανεις καποια λυση?Περαν του format
  12. made in china

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Ρε παιδια τι φουρνο ??? Φιλε αν ειχες ati οπως ειπε και ο javaneze πριν κανεις format δοκιμασε να βγαλεις τα παντα της ατι με το driver sweper.Aν ειχες ατι....επισης αυτο το χω παθει με μια 5850 οταν ειχα κατεβασει οδηγους για αλλο μοντελο(4870) καταλαθος.Θεωρητικα οι οδηγοι πιανουν σ αρκετα μοντελα αλλα μερικες φορες κανουν νουμερα.Οποτε πηγαινε στην nvidia και συμπληρωσε σωστα τα πεδια για να τους κατεβασεις.
  13. made in china

    Official Windows 7 Thread

    Download Internet Explorer 10 Release Preview Eιναι preview ομως αλλα δουλευει μια χαρα δεν εχει προβληματα.Τουλαχιστον σε μενα...
  14. made in china

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Το μονο που χω ειναι το msi afterburner για overclock.Και δεν εχω πειραξει κατι αλλο περα απο το overclock.Aυτο με το color management το χα δει στο google και το χα πειραξει αλλα τιποτα.Δεν φταιει καποιο παιχνιδια γιατι το κανει με ολα.Μυριζομαι bug στους οδηγους της nvidia...
  15. made in china

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα.Θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας!Εχω ενα προβλημα με το control panel της nvidia.Δεν μου αποθηκευεται η ρυθμιση digital vibrance και οταν κανω restart αλλα και οτα παω να παιξω ενα παιχνιδι, η συγκεκριμενη ρυθμιση παει στα default.Εχω προσπαθησει να ξαναπερασω οδηγους με clean installation τους εχω απεγκαταστησει με driver sweeper εχω δοκιμασει διαφορες εκδοσεις οδηγων αλλα τιποτα....εχω ψαξει στο google αλλα τιπιτα, postαρα στα forum της EVGA και της nvidia, αλλα στο ενα με γραψανε και στο αλλο μου λενε κατι μαλ***ιες οι αχρηστοι και μου τη λενε κιολας.Μηπως ειχε ποτε κανεις παρομοιο προβλημα ή ξερετε καποια λυση? Ευχαριστω.
  16. made in china

    Official Windows 7 Thread

    Το τρεξα.Μια χαρα.Παντως το χω δει και σε αλλα pc χ64 και υποψιαζομαι τιποτα αναβαθμισεις των windows.Αν και εμενα μου το κανει παντα στο boot ενω στα αλλα που χω δει το κανει πολυ πιο αραια....Τεσπα οποτε βρω χρονο τα ξαναπερναω και βλεπουμε.
  17. made in china

    Official Windows 7 Thread

    Τα windows ειναι περασμενα σε ssd.Σ ενα crucial m4 128gb.Με το τελευταιο bios 0309.Εχω και ενα δισκο για αρχεια 1,5tb seagate ο οποιος εχει τρεξει προσφατα διαφνωστικα της seagate και δεν ειχε κανενα προβλημα....ιος δεν νομιζω.Εχω το microsoft security essentials και δεν εχει εντοπισει κατι...Διαγνωστικο για μνημες κατι αυτο που ζουν τα windows?
  18. made in china

    Official Windows 7 Thread

    Παιδια καλησπερα.Εχω την εκδοση των 7 ultimate x64.Ενω λοιπον εδω και καμποσους μηνες παιζουν μια χαρα, τον τελευταιο καιρο οταν bootαρουν σκαλωνει στην φαση που λεει welcome.Γυρναει αυτο το κυκλακι διπλα που δειχνει οτι φορτωνει αλλα δεν ανοιγει με τιποτα.Μετα απο κανα δυο επανεκκινησεις ανοιγουν.Ξερει κανεις τι φταιει γι αυτο?Αν χρειαζεται να σας πω αλλα χαρακτηριστικα του συστηματος μου λετε.Να τονισω οτι δεν εβαλα καποιο προγραμμα και μετα γινεται αυτο.Στο ξαφνικο αρχισε.
  19. made in china

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Καταλαβα....καλα αυτη η ATI γιατι δεν πληρωνει καμια αλλη εταιρεια να της φτιαξει οδηγους?Αφου οι τυποι δεν ξερουν που τους πανε τα 4 εκει μεσα....Δεν θα ειχε και την κακη φημη μετα αλλα τεσπα....ευχαριστω παντως.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.