Jump to content



Πρόβλημα με αντιπροσωπεία και service (άσχετη με PC)


crmaris

Recommended Posts

Παιδιά το παρακάτω thread το κάνω μόνο και μόνο για να μη την πατήσει και κάποιος άλλος μελλοντικά.

Τον Μάρτιο είπα να αγοράσω ένα καινούριο ψυγείο ντουλάπα γιατί το παλιό τα είχε πια παίξει. Πάω στο τοπικό ράδιο Κορασίδη και αφού τα είδα όλα κατέληξα σε ένα μάρκας AMANA (Αμερικάνικο). Από ότι είχα διαβάσει και στο νετ τα θεωρούν κορυφαία. Το συγκεκριμένο είχε γύρω στα 3000 ευρώ. Επειδή έχω καεί στο παρελθόν ρωτάω τον πωλητή αν έχει καλή εγγύηση και service και αυτός μου λέει τα γνωστά, μην ανησυχείς και ότι έχει ότι θες απο ανταλακτικά, αν ποτέ χρειαστείς. Το αγοράζω λοιπόν.

Όλα καλά και ωραία αλλά μετά από κανά δίμηνο βλέπω κάτι νερά να τρέχουν. Φωνάζω τον εξουσιοδοτημένο μάστορα αλλά σώθηκες. Μετά από κανά μήνα που αποφάσισε να έρθει διαπίστωσε ότι το λεκανάκι που μαζεύονται τα νερά είναι ραγισμένο και θέλει αλλαγή.

Πόσο θέλει ρε μάστορα να έρθει το λεκανάκι από την Αθήνα-Μυτιλήνη;

Δεν ξέρω αν το έχουν στοκ, αν όχι υπολόγιζε κανά μήνα.

Εκεί άρχισαν και με ζώναν τα φίδια. Η παραπάνω δουλειά έγινε μέσα στο Μάιο που πέρασε. Μαντέψτε, ακόμη δεν έχει έρθει ούτε ανταλλακτικό ούτε τίποτα και για να μη χαλάσει το ψυγείο αναγκάστηκα και έβαλα μια σωλήνα από εκεί που τρέχουν τα νερά και την οδήγησα σε ένα πλαστικό τάπερ!! Φανταστείτε 3 χιλιάρικα ψυγείο να το έχεις έτσι.

Μετέπειτα ανακάλυψα ότι ένα παιδί από την παρέα έχει μαγαζί με επισκευές ψυγείων (και είχε το εξουσιοδοτημένο service ΑΜΑΝΑ και τελικά το παράτησε) και μου πετάει το μυστικό. Τα ΑΜΑΝΑ αρχικά τα είχε στο service κτλ. το ράδιο κορασίδη και όλα ήταν οκ. Μετά τα πήρε η ΒΙΑΝΕ και δεν υπάρχει ανταλλακτικό ούτε για δείγμα (γιαυτό και άφησε ο γνωστός μου το service, για να μην τα ακούει από τον κάθε πελάτη). Μου είπε ότι δεν έχουν στοκ ούτε καν φίλτρα νερού!!

Προσοχή παιδιά όποιος πάει να αγοράσει ψυγείο μακρυά από αυτήν την μάρκα. Εκτός και αν θέλει να περιμένει 4 μήνες όπως εγώ για ένα πλαστικό λεκανάκι των 5 ευρό!!

Εννοείται ότι έχω κάνει τις σχετικές καταγγελίες αν και στην Ελλάδα δεν πρόκειται να βγει άκρη ακόμη και με αυτές.

Link to comment
Share on other sites

Και εσύ έπρεπε να το καταλάβεις από το όνομα της εταιρίας. ΑΜΑΝ(Α). :o

Παντως καλά έκανες και το ανέφερες.

ΑΜΑΝ δεν θα πεις τίποτα. Ελπίζω να μην την πατήσει παιδιά κανείς τόσο άσχημα, με τους εν λόγω κυρίους.

Link to comment
Share on other sites

Καλά, η ΒΙΑΝΕ είναι η γνωστή πονεμένη ιστορία (δεν ήξερα πάντως ότι μέχρι στα ψυγεία είχε φτάσει η χάρη τους :p).

YΓ Το να ρωτάς πωλητή στα Ραδιο Κοραδίση-Κωτσόβολους κλπ είναι σαν να ρωτάς πολιτικό αν θα βάλει αύριο νέους φόρους :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.