Jump to content



ποια ψυχτρα για 4870 xfx?


topas

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους.

σκεφτόμουν εδώ και καιρό να αλλάξω κάρτα γραφικών και περίμενα να πέσουν οι τιμές αρκετά καθώς δεν ψήνομε να δώσω πολλά χρήματα τη δεδομένη αυτή στιγμή. μετά από ψάξιμο κατέληξα σε αυτή μου φαίνεται πολύ καλή η τιμή οποτε και την παρήγγειλα. το μονο πρόβλημα είναι ότι φοβάμαι ότι θα είναι φασαριόζικη. οποτε λεω να παραγγειλω την ACCELERO TWIN TURBO ή την ACCELERO S1 REV.2. το airflow στο κουτί είναι αρκετά καλο. σκοπεύω να oc λίγο την καρτούλα αλλα όχι ακραία πράματα. θα ήθελα να ακούσω τι γνώμη σας, αν και δεν σας κρύβω ότι κλείνω προς την ACCELERO S1 REV.2 να δω πως θα παίξει fanless και μετά βάζω κάποιον καλο αθόρυβο ανεμιστήρα. ξέρει κανεις αν μπορεί να μπει 12αρης ανεμιστήρας(από τις διαστάσεις έτσι φαίνεται)

σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά:p

Link to comment
Share on other sites

o καλυτερος συνδυασμος ειναι μια mushashi που εχει 30 ευρω με το μισο της εργοστασιακης ψυκτρας.μολις βγει αυτο το σαν καπακι με τον ανεμηστηρα φαινεται η ψυκτρα απο μεσα.μολις βγει και αυτη θα δεις ενα αλουμινενιο σαν καπακι που καλυπτει σχεδον ολη την καρτα.το αφηνεις και βαζεις απο πανω την mushashi και εισαι gg.

Link to comment
Share on other sites

ok...αν καταλαβα καλα (και μετα απο λιγο googling) αυτο το καπακι που λες καλυπτει τα chipakia απο μνημες κτλ??και βοηθαει στην ψυξη??αν ναι γιατι να μην βαλω τα heatsinks που δινει η Musashi ? αποδιδει καλυτερα? γιατι να μην κανω το ιδιο(να κρατησω το καπακι) με μια απο τις προτασεις στο παραπανω post μου? συγνωμη για τον καταιγισμο ερωτησεων:thank_you2:

Link to comment
Share on other sites

βσκ ψυχει επαρκως τα vrm,κατι που δν κανουν τα ψυκτρακια της mushashi και ετσι φτανουν 125+ βαθμους.δν ξερω αν ειναι συμβατο με τις αλλες επιλογες που αναφερεις.με την mushashi το εχουν κανει πολλοι.

Link to comment
Share on other sites

με λιγο ψαξιμο γινετε αυτο που λες παραπανω και με τις ψυκτρες της ac που παρεθεσα παραπανω. αν καποιος εχει προσωπικη εμπειρια πανω στο θεμα ας βοηθησει!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.