jpavly Μάϊος 5, 2010 #3921 Μάϊος 5, 2010 Αδερφέ όπως σου είπα, είσαι σε προσαρμογή. Κι εγώ στο CoD έβγαινα πρώτος στα TDM και με double scope και μέτριος στον 222, αλλά στο BFBC2 τα χρειάστηκα με τις τακτικές που ήξερα Μετά τα 10 lvl άρχισα να φτιάχνω το K/D Ratio μου.
zampONakiaskiou Μάϊος 5, 2010 #3922 Μάϊος 5, 2010 Bασικά παίζει μεγάλο ρολο και σε ποιο server paizeis...p.x επειδή κι εγώ είμαι ακόμα noob level παίζω μονο σε hardcore servers καθώς αλλου το k/d ratio είναι 0.40 max... Κι εγώ στο MW2 όπως σε όλα τα COD ήμουν χαλαρά πρώτος σε όλα τα games...JCDenton speaking.... :baby: Σε hardcore και με recon κατόρθωσα το εξής... Not bad! Βασικά παίζει μεγάλο ρολο το team play εδώ κάτι που δεν υπάρχει στο mw2 για αυτό και το γουστάρω το παιχνίδι...Αλλα με έναν μονο friend δεν περιμένεις και πολλά από teamplay... Οποτε add me!!! JCDenton_GR
Strategos Μάϊος 5, 2010 #3923 Μάϊος 5, 2010 εγω παιζω recon γιατι τουλαχιστον δεν feedαρω, αλλα σε καποιες πιστες δεν ταιριαζει. εχω nickname Str4t3goS.
Nephiλiμ Μάϊος 5, 2010 Author #3924 Μάϊος 5, 2010 (edited) Strategos δες τα tutorial video στο youtube.Σε 15 λεπτα θα καταλαβεις τι πως που για το γκεημ και μενει να προσαρμοστεις. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 5, 2010 από Nephiλiμ
Strategos Μάϊος 5, 2010 #3925 Μάϊος 5, 2010 εγω πιστευω οτι τρωω ξυλο επειδη δεν εχω ξεκλειδωσει ουτε perks ουτε οπλα.
mariosdeme Μάϊος 5, 2010 #3926 Μάϊος 5, 2010 Όσοι ξεκινήσατε τώρα προσπαθήστε να κρατήσετε το K/D ratio σε θετικά επιπεδαΓια τα νικς υπαρχει το σχετικό θρεντ
Nephiλiμ Μάϊος 5, 2010 Author #3927 Μάϊος 5, 2010 εγω πιστευω οτι τρωω ξυλο επειδη δεν εχω ξεκλειδωσει ουτε perks ουτε οπλα.Οχι ειναι επειδή δεν εχεις εγκλιματιστεί ακόμα.Με XM8 Prototype ριχνεις ανετοτατα.Απλα θελεις και καταλληλη squad/team για βοηθεια.
jpavly Μάϊος 5, 2010 #3928 Μάϊος 5, 2010 Έτσι έλεγε και ένας ξάδερφος που το πήρε και είναι ακόμα level 0, ότι δεν μπορεί, δεν γίνεται κλπ. Ένα round έπαιξα με μαμά assault και έκανα ένα score 20k/5d.. Θέμα συνήθειας είναι... 1
elapse Μάϊος 5, 2010 #3929 Μάϊος 5, 2010 Stratego, μαζί παίζαμε(karxarias) χθες στον GROF :bigsmile:Θα το μάθεις το παιχνίδι σιγά σιγά. Απλά μην κάνεις το λάθος και πηγαίνεις γιούρια στη μάχη. Σιγά σιγά και προσεκτικά...
Strategos Μάϊος 5, 2010 #3930 Μάϊος 5, 2010 (edited) * Kills:49 * Deaths:115 * K/D Ratio:0.43 * Time:3h 4mμεχρι στιγμης fail. αμα παω σπιτι θα ειμαι με τσιγκινο σοβρακακι.edit: Αληθεια ποιος ο ρολος τον squad team? βλεπω διαλεξεις που θες να μπεις, απλα σας κανει spawn στο ιδιο σημειο; Έγινε επεξεργασία Μάϊος 5, 2010 από Strategos
Nephiλiμ Μάϊος 5, 2010 Author #3931 Μάϊος 5, 2010 DO IT[ame=http://www.youtube.com/watch?v=0p4fkH9qC4M]YouTube - Tips & Tricks: How Not to be a Noob at Battlefield Bad Company 2[/ame]
jpavly Μάϊος 5, 2010 #3932 Μάϊος 5, 2010 Ναι, αυτό με το spot να το ξαναδείτε μερικοί "έμπειροι" γιατί σας ξεφεύγει 1
Strategos Μάϊος 5, 2010 #3933 Μάϊος 5, 2010 ωραιο το video , οταν σας βαραει ελικοπτερο τι κανετε; νομιζω αν εχεις sniper βαρας τους ελλικες, αν εισαι assault το ιδιο; ή καλυτερα να σημαδευεις τον πιλοτο και με sniper κ σαν assault;
jpavly Μάϊος 5, 2010 #3934 Μάϊος 5, 2010 To σποτάρεις και περιμένεις να το ρίξει κάποιος Engineer.Αρπάς ένα heavy MG και του ρίχνειςΆμα κατέβει κοντά σου του ρίχνεις με το GL
Nephiλiμ Μάϊος 5, 2010 Author #3935 Μάϊος 5, 2010 (edited) ωραιο το video , οταν σας βαραει ελικοπτερο τι κανετε; νομιζω αν εχεις sniper βαρας τους ελλικες, αν εισαι assault το ιδιο; ή καλυτερα να σημαδευεις τον πιλοτο και με sniper κ σαν assault;Ασε τα ελικοπτερα προς το παρων για τους πιο εμπειρους.Μαθε τα οπλα.Μαθε τις πιστες.Μαθε να παιζεις ομαδικα.Μαθε να κανεις spot(πατωντας το Q)Μαθε μαθε μαθε.Δεν το παιζω guru, να βοηθησω θελω. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 5, 2010 από Nephiλiμ 1
narta Μάϊος 5, 2010 #3936 Μάϊος 5, 2010 Ασε τα ελικοπτερα προς το παρων για τους πιο εμπειρους.Μαθε τα οπλα.Μαθε τις πιστες.Μαθε να παιζεις ομαδικα.Μαθε μαθε μαθε.Δεν το παιζω guru, να βοηθησω θελω. 1
Strategos Μάϊος 5, 2010 #3937 Μάϊος 5, 2010 τι ενοεις μαθε να παιζεις το SPOT πατωντας Q; απλα ειδα ενα video που ερειχνε ο αλλος ελικοπτερο με snipερια στον ελλικα. τα squad team τι ρολο βαράνε;
tragikos Μάϊος 5, 2010 #3938 Μάϊος 5, 2010 Τελικά καταλήγω ότι το να ρίξεις ελικόπτερα είναι πολύ εύκολο αν έχεις tracer dart. Σίγουρα όμως κάτι δεν πάει καλά με τα sniper, είτε οι άλλοι έχουν βελτιωθεί τόσο ή εγώ κάτι έχω πάθει και δεν σταυρώνω kills...:toomuchne
narta Μάϊος 5, 2010 #3939 Μάϊος 5, 2010 τι ενοεις μαθε να παιζεις το SPOT πατωντας Q; απλα ειδα ενα video που ερειχνε ο αλλος ελικοπτερο με snipερια στον ελλικα. τα squad team τι ρολο βαράνε;Οταν βλεπεις καποιο ΟΧΤΡΟ πατας πρωτα Q για να μπορουν να τον δουνε και οι αλλοι με το τριγωνακι πανω απο την κεφαλα του και μετα την σκανδαλη ωστε να τον σκοτώσεις.Επισης τα squad team εχου μερικα καλα. Ωντας μελος ομάδας μπορείς: να δεις τους "δικους" σου με πρασινο με σηματακι τι ειναι ο καθενας πατε ολοι μαζι σαν κατσαριδες (ιδιως οταν ειστε ολοι medic) υπάρχει μια σχετικη αλληλοβοήθεια (εκτος αν λέγεσαι OldboyGr και παιζει με τεμπελοσκυλο και μενα, γιατι η μονη βοηθεια που θα λαβεις ειναι του στυλ "ψοφα και μη μιλας") και μπορεις να κανεις spawn στην θεση που ειναι καποιος squad member και δεν χρειάζεσαι να τρέχεις σαν κατσικι απο την αλλη μερια του map για να φτασεις στις πρώτες γραμμές. Βεβαια στην τελευται περίπτωση, αν παιζεις "recon" και εισαι οντως στην αλλη ακρη του map πολυ απλα θα φας τρελο βρισιδι γιατι εισαι camper του κερατα.Αυτα. 1
jpavly Μάϊος 5, 2010 #3940 Μάϊος 5, 2010 Βεβαια στην τελευται περίπτωση, αν παιζεις "recon" και εισαι οντως στην αλλη ακρη του map πολυ απλα θα φας τρελο βρισιδι γιατι εισαι camper του κερατα.Άμα ξαναζητήσεις Mortar στο MCOM, στο κεφάλι θα το φας! 2
Recommended Posts