Jump to content



error + resart Τι να κανω win xp


Recommended Posts

hi τι κανουμε αντιμετοπιζω ενα περιεργο προβλημα εκει που επαιζα diablo μου πεταξε ενα error δεν προλαβα να το διαβασω και εκανε restart λεω δεν γα...... ανοιγει το pc ξανα μπενω diablo τσουπ μετα απο κανα 15'' τα ιδια πεταει μπλε οθονη κατι λεει για ενα error kai oti ta win δεν μπορουν να συνεχησουν την λειτουργια και restart απο hardware η μονη αλλαγη ειναι η ψυκτρα της vga εχτες

εχω κανει :

1) mem test 7ωρες 40 λεπτα = 0 error

2) 3dmark 2001 = ok

3) 3dmark 2003 (3 loops) = ok

4) folding 24/7 = ok

5) prime 95 1 ωρα = restart

6) super pi 1 MB = 1 φορα οκ μια κολημα

7) scan disk = ok

πρεπει να αναφερω οτι με αυτα τα setting στο 0/c ειμαι εδω και 2 μηνες χωρης προβλημα

Link to comment
Share on other sites

Απενεργοποίησε την επιλογή για αυτόματο restart στις μπλε οθόνες ώστε να προλάβεις να δεις τι error βγάζει. Πολλές φορές βοηθάει για να καταλάβεις ποιος είναι ο φταίχτης. Λογικά η μνήμη ή η κάρτα γραφικών την κάνει τη δουλειά. ’λλαξες κανέναν driver μήπως πρόσφατα; Ή μήπως κάποια άλλη αλλαγή στο σύστημα; Δε γίνεται να σταμάτησε ξαφνικά να δουλεύει αν δεν πείραξες κάτι.

Link to comment
Share on other sites

Μήπως δεν πάτησε καλά; Θερμαγώγιμη έβαλες; Θα βόλευε ένα θερμομετράκι στον πυρήνα να δεις θερμοκρασίες ή έστω πιάστην λιγάκι να δεις πως πάει από ζέστη.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.