crio Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2009 Τις τελευταίες 3 μέρες ήμουν στο Athens Digital Week 2009 στο overclocking section στον χώρο του modding και έπαιζα με τον 950 μου με άζωτο και γνώρισα και από κοντά επιτέλους κάποια παιδιά.Αλήθεια ήρθε κανείς από εδώ ?Ήδη πάνω στη σκηνή του overclocking πέρασαν Stelaras - giorgos th. - mortisboy - TONY - sofos1990 - pastelidis.n.s. - goerge o/c και πολλά άλλα γνωστά μέλη της H.O.T....Θα έρθετε αύριο (Σάββατο) που θα παίξει και ο Hipro5?
sofos1990 Οκτώβριος 16, 2009 #2 Οκτώβριος 16, 2009 Εννοείται!!!! Ήδη έχω πάει όλες τις μέρες και έχω γνωρίσει παιδιά με τα οποία μιλάμε στα forums! Αύριο....ναι θα είμαι εκεί.....θα παίξουμε με τον tsan!!!
johnsonb Οκτώβριος 18, 2009 #4 Οκτώβριος 18, 2009 Όχι,δεν με ενδιαφέρουν εμένα αυτά. Το μόνο που μου λείπει είναι να σηκωθώ απ'την κουκλάρα την καρέκλα μου,για να πάω να δω pimped σίδερα,και τσιπάκια να ανεβάζουν συχνότητα.:hehe: Υπάρχουν και τα ρομπότια και τα άλλα,αλλά τι να τα κάνω τα βλέπω και από δω. Αν βολέψει μπορεί να πάω μετά για παρέα με φίλους,αλλά όχι ότι με ενδιαφέρει τίποτα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.