Jump to content



Και το όνομα αυτού: SysMetrix


RootX

Recommended Posts

preview_shexpanel.gif

Δεν ξέρω αν το έχετε συναντήσει πουθενά, και αν το έχετε χρησιμοποιήσει, αλλά εχθές που έψαχνα κάποια themes για τα XP, έπεσε το μάτι μου σε μία εφαρμογή, το SysMetrix.

Τι είναι, και τι κάνει το SysMetrix; η εφαρμογή αυτή, είναι ουσιαστικά ένα monitoring πρόγραμμα, το οποίο σε ένα πολύ όμορφο interface(με πολλά skins) δίνει real-time στατιστικά σχετικά με cpu load, mem load, dial-up/lan bandwidth, τσεκάρει τα email σε όσους λογαριασμούς έχεται και σας ειδοποιεί κατάλληλα(χωρίς να έχετε ανοιχτή κάποια εφαρμογή ηλ. αλληλογραφίας), ελέυθερο χώρο σε δίσκους/partitions, MBM5 πληροφορίες, και πολλά, πολλά άλλα....

Διαβάστε εδώ σχετικά με το τι μπορεί να κάνει monitor, σχεδόν τα πάντα.

’πειρα skins, με δυνατότητα να φτειάξετε δικά σας, πχ ένα από τα αγαπημένα μου είναι αυτό

Περίπου 700 skins με διαφορετικές λειτουργίες θα βρείτε εδώ καθώς και σε άλλα sites σύμφωνα με την σελίδα του SysMetrix

Η εφαρμογή είναι freeware, και μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ - υποστηρίζει Windows XP, Windows 2000, Windows Me, και Windows 98.

Η κατανάλωση πόρων έχει να κάνει με το πόσο συχνά το ρυθμίσουμε να ενημερώνει τα στατιστικά του, σε laptop με P3 1.0GHz και 512 μνήμη, με ανανέωση κάθε 2" χρησιμοποιεί 2% τον επεξεργαστή και 10MB μνήμης.

Enjoy, :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.