Jump to content



2,5 ΚΑΙ 3,5 IDE HDD σε USB adapter, enclosure etc.


ManosRK

Recommended Posts

Καλησπέρα σας κύριοι :D

Ακούστε (μαλλον διαβάστε :p). Ο κολλητός μου έχει έναν δίσκο IDE και θέλει να τον κάνει to usb που λέμε. Βρήκα μια λύση που μοιάζει η τέλεια αλλά ο βλάκας δεν έχει λεφτά :hehe:, οπότε θέλει κάτι φτηνότερο ΑΝ υπάρχει, θα προτιμούσε κάτι σαν και του λινκ, δηλαδή που να μπαίνει ΜΕΣΑ στο κουτί και να μην πιάνει χώρο και να είναι ΚΑΙ 2,5 ΚΑΙ 3,5 αλλά στην ανάγκη αν δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από αυτό βολεύεται και με ένα απλό enclosure (enclosure με λίγα λεφτά ? ναι καλά :hehe:). Ο φίλος μου σας ευχαριστεί :) (κι εγώ παω να τον πλακώσω στις σφαλιάρες που δεν έρχεται μόνος να κάνει thread :hehe:)

Link to comment
Share on other sites

Καλή σαν σκέψη!!!!! :D αλλά εγώ εδώ και καιρό δεν έχω ούτε ευρώ τσακιστό, ούτε καν για τα γενεθλιά μου που έρχονται. :p:hehe: Θα του δώσω να κοιτάξει το λινκ του Chosen αλλά να ψάξει κάποιο από αυτά να το βρεί εδώ σε ελληνικό μαγαζί γιατί δεν ξέρει/θέλει να πάρει από έξω, ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις σας :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.