Jump to content



Πωλείται: Άριστο LG KS20


To_Ergaleio

Recommended Posts

Πωλείται άριστο LG KS20 (υπολοιπο εγγυησης 10 μηνες - κανενα απολυτως προβλημα ως τωρα), στο κουτι του, με οτι περιειχε, συν εξτρα 2 screen protectors (απο την πρωτη μερα φορουσε το δικο του το οποιο εβγαλα πριν 15 μερες και του περασα αλλο), θήκη σιλικόνης (την αγορασα αλλα δεν του την εβαλα σχεδον καθολου αφου μου άρεσε πολυ η δερματινη θηκη που δινει η LG) και μνήμη 2 gb με περασμενα αρκετα προγραμματα (2 πλοηγησης).

Το κινητο φοράει βελτιωμενη rom που το κανει να πεταει και αυξανει τη λειτουργικοτητα χρησης του χωρις γραφιδα παρα πολυ (εχει μενου htc με manilla). Παρολα αυτα έχω και την original rom (ετσι κι αλλιως θα τη δωσω σε dvd μαζι με πολλα προγραμματα) και αν θελετε την περναω μαζι με το καινουριο spb mobile shell 3.5 που επισης το κανει να μην χρειαζεται πια γραφιδα.

http://www.gsmarena.com/lg_ks20-2105.php

Η τιμή του στα 120 ευρω και προτιμοτερο η συναλλαγη να γινει με συναντηση (Αθηνα - Πειραιας και τριγυρω). Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει pm.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.