Admiral123q Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2009 Ρε παλικαρια κατεβασα τα windows 7 απο εδω "]http://www.] οπως βλεπετε εχει και το Driver Genius μεσα για να βρει τους ντριβερς το τεράστιο προβλημα μου ειναι οτι ενω βρίσκει και κανει κατι αναβαθμίσεις της realtek δεν μπορω να ακουσω τιποτα.... ετσι και εγω πήρα το σντ της μητρικής μου intel 945 s series που ειχε μεσα τον ηχο της ρεαλτεκ και το βαζω στο πσ ----> μου γραφη οτι ειναι πολύ παλια εκδοση (με λιγα λόγια οχι για τα win 7 και ετσι δεν μπορεσε να κανει το run.exe το cd . Τελικα μεσω του πινακα ελενχου και μιας εφαρμογής το ανηξα εκανα κανονικα το xpressistal... αλα και πάλη δν εχω ηχω..... παιδιά συγνώμη που το εγραψα ετσι οτι νανε το ποστ... αλα εχω αγανακτηση το ψάχνω 1 μερα δεν εχω βγει απο το σπίτι... αμα μπορειτε ρε παλικάρια να με βοηθήστε θα ήμουν ευγνώμων
Jaco Οκτώβριος 28, 2009 #2 Οκτώβριος 28, 2009 Θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το τμήμα του support του καταστήματος και εν ανάγκη να το πας από τα κεντρικά τους να σου φτιάξουν το πρόβλημα...
Admiral123q Οκτώβριος 28, 2009 Author #3 Οκτώβριος 28, 2009 Θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το τμήμα του support του καταστήματος και εν ανάγκη να το πας από τα κεντρικά τους να σου φτιάξουν το πρόβλημα...με ποίους να επικοινωνήσω το εχω κατεβαση δεν το αγόρασα ¨(
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.