Jaco

V.I.P.
 • Δημοσιευσεις

  6.649
 • Εγγραφή

 • Τελευταια επισκεψη

 • Days Won

  32

Σχετικά με το μέλος Jaco

 • Τίτλος
  Señor Membre
 • Γενέθλια 01/01/1945

Πληροφορίες Προφίλ

 • Φύλο
  Μή ορισμένο
 • Ενδιαφέροντα
  Eating at the Restaurant at the End of the Universe...
 • Επάγγελμα
  Αστρολόγος

Πρόσφατοι επισκέπτες

7.462 εμφανίσεις προφίλ
 1. Τελευταία νέα για το Polaris της AMD

  Thanks Captain. Κρίνοντας από την RX480 τότε, στην τιμή αυτή η 580 δεν είναι άσχημη επιλογή για κάποιον που θέλει να πάρει κάρτα τώρα.
 2. Τελευταία νέα για το Polaris της AMD

  Captain, ποιο είναι το tl;dr? Δεν ακουμπάμε μέχρι να βγουν οι Vega?
 3. AMD ZEN thread

  Παίζουν τίποτα καλά links από site του εξωτερικού για ryzen; Που να γίνεται σοβαρή κουβέντα;
 4. AMD ZEN thread

  Για τεκμηρίωσε, γιατί δεν έχω τηλεόραση.
 5. AMD ZEN thread

  Πως 3-4 άτομα μπορούν να κάνουν άνω-κάτω ένα σύνολο. Είναι απλά τα πράγματα, τα θέματα δεν μπορούν να κλειδώνουν, αλλά θέλει πυγμή. Όποιος είναι εκτός θέματος ή δεν τον θέλουν οι υπόλοιποι, ban από το θέμα. Σ' αυτό το θέμα δεν υπήρξε καμία πυγμή και έγινε παιδική χαρά και από τις δυο πλευρές.
 6. AMD ZEN thread

  Μάλλον θα εννοείς για κάποια συγκεκριμένη κατηγορία εφαρμογών, γιατί δεν συγκρίνονται. Ο 1700 πχ είναι vfm για μένα σε σχέση με τον 1600Χ.
 7. AMD ZEN thread

  Ρεαλιστικά μιλώντας, δεν βλέπω τον λόγο να αναβαθμίσει κανένας από 3770+ και 8320+ για καθημερινή χρήση και casual gaming. Ούτε σε ryzen, ούτε σε οτιδήποτε άλλο που θα βγει τα επόμενα 2+ χρόνια. Εμένα με έβγαλαν ένας ταλαίπωρος Q6600 για dev, ένας Phenom II-940 με μια HD5870 για gaming και ένας i5-2450M για dev τόσα χρόνια, επάξια όλοι τους. Αλλά τα έφαγαν τα ψωμιά τους, ειδικά τώρα που τα πάντα έχουν αρχίσει και αλλάζουν προς το core-count, ειδικά στο dev.
 8. AMD ZEN thread

  Βασικά ναι. Οκ, είναι ωραίο να ξέρεις που κυμαίνεται η cpu σου στην κατάταξη, αλλά για προσωπική χρήση θα ψωνίσεις βάση budget και όχι επιδόσεων.
 9. AMD ZEN thread

  Δεν λέω να μην υπάρχουν οι υπόλοιποι, καλά κάνουν και υπάρχουν. Απλά θα ήταν ουσιαστικό να είναι ξεκάθαρο στα γραφήματα, ποιος είναι ο ανταγωνιστής στην αντίστοιχη τιμή.
 10. AMD ZEN thread

  To μόνο κακό με όλα τα benchmark είναι ότι συγκρίνουν τους ryzen με όλη την γκάμα της intel, αλλά δεν μαρκάρουν συγκεκριμένα με κάποιο τρόπο τον αντίστοιχο ανταγωνιστικό επεξεργαστή στην ίδια τιμή. Δηλαδή, καλό είναι να βλέπεις πως τα πάει σε σχέση με όλους, αλλά η σύγκριση πρέπει να είναι βάση της τιμής και μόνο. Πχ τώρα ο 1600, λογικά σαν τιμή ίσως να είναι λίγο φθηνότερος από τον 6600Κ, άρα αυτόν ανταγωνίζεται ουσιαστικά.
 11. AMD ZEN thread

  Τι ψώνισες εσύ αντ' αυτού;
 12. AMD ZEN thread

  Εγώ πάντως την έκανα την ατασθαλία μου για να μην με τρώει πια η τσέπη μου με τον ryzen. Πήρα ένα πολύμετρο και ένα δεύτερο παλμογράφο, οπότε το ξόδεψα το budget. Έτσι αναγκαστικά θα περιμένω το καλοκαίρι να πάρω μια σταθερή ryzen πλατφόρμα. Θα παρακολουθώ το thread για νεότερα και να ρίχνω κανένα γέλιο
 13. AMD ZEN thread

  @karmen1983 τελικά δεν είσαι η μόνη με περίοδο εδώ μέσα. Έχεις ανταγωνισμό.
 14. AMD ZEN thread

  Στο corona renderer benchmark, υπάρχει ένα περίεργο αποτέλεσμα. Είναι ένας 1700 στα ~5GHz με χρόνο 00:01:44. wtf? Επίσης εδώ (είναι όλα τα αποτελέσματα), σκρολάροντας προς τα κάτω στην θέση 942 εμφανίζεται ο πρώτος 8-core που είναι ο i7-5960X CPU @ 3.00GHz με 00:01:41. Αν εξαιρέσουμε την "παραφωνία" του 1700, τότε στην θέση 1289 εμφανίζεται ο 1800Χ @ 3.64 με 00:01:59. Υποπτεύομαι ότι το benchmark είναι λίγο intel optimized, αλλά άσχετα από αυτό, όπως και να έχει, είναι πραγματικά περίεργο να βλέπεις έναν επεξεργαστή με αυτή τη τιμή να βρίσκεται εκεί ανάμεσα στα θηρία με διπλή και τριπλή αξία. Ευελπιστώ σε 1-2 μήνες να στρώσει λίγο η πλατφόρμα και να μην πάρει περισσότερο χρόνο. Τουλάχιστον να βγει mobo+ram της προκοπής που να παίζει αξιόπιστα. Έχει δει κανένας setup 1700 με 32GB ram αν φτάνει ψηλά σε ρολόγια;
 15. AMD ZEN thread

  Ούτε η γυναίκα μου δεν μου κάνει κουμάντο στα οικονομικά μου, θα μου κάνουν τώρα σε φόρουμ στο ίντερνετ.