Jump to content



mozilla feature


anko

Recommended Posts

O browser Mozilla έχει ένα χαρακτηριστικό που έψαχνα καιρό και που μπορεί να μας διευκολύνει να έχουμε άμεσα ανοικτά όλα τα αγαπημένα μας site με μερικά κλικ έτσι ώστε να μπορούμε να μειώσουμε ακόμα και το χρόνο που είμαστε online αφού μόλις φορτώσουν μπορούμε να κάνουμε disconnect και να δούμε αναλυτικότερα τουλάχιστον τις πρώτες σελίδες με την ησυχία μας.

Σαν πρώτο βήμα πάμε στην Personal bar και κάνουμε κλικ στα bookmarks, επιλέγουμε manage bookmarks

post-211-1416070596,4767_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

και τελικά με δεξί κλικ επιλέγουμε οpen in new window ή οpen in new tab και αρχίζουν να φορτωνουν όλα τα αγαπημένα μας site σε διαφορετικά παράθυρα ή καρτέλες.

Ελπίζω να φανεί χρήσιμο και σε άλλους χρήστες που εψαχναν κάτι ανάλογο. Φυσικά μπορεί να υπάρχουν και άλλοι τρόποι καλύτεροι με διαφορετικούς browser που μπορούν να αναφερθούν

σσ. Σε περίπτωση που επιλέξουμε open in new tab μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιλογή Βookmark This Group of Tabs και με κλικ επειτα μονο σε αυτό το bookmark να φορτώνουν ταυτόχρονα όλες οι σελίδες που μας ενδιαφέρουν.

post-211-1416070596,6733_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.