Jump to content



[Η Γνώμη σας] Teac W50D είναι καλό? vadergr αυτό έχεις?


JiMk

Recommended Posts

Δεν ξερω για το συγκεκριμενο Teac (γενικα ειναι πολυ αξιοπιστα) Εγω παντως προσφατα πηρα το AOpen DVRW4410R απο εδω : http://www.polygon.gr/online/shop_product_details.asp?PID=346

και ειμαι πολυ ευχαριστημενος !!!!και εχει πολυ καλη τιμη,απο ταχυτητες ειναι πολυ ΟΚ πανω απο 20min για full dvd δεν εχει κανει και στο read ειναι πολυ καλο επισης!!!!

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα, εγώ έχω το W54E, το οποίο δεν είναι DVD-RW, αλλά CD-RW. Όμως έχει αποδειχτεί σκυλί. Το έχω κάτι παραπάνω από 2 χρόνια και δεν καταλάβαίνει τίποτα. Οπότε μάλλον μπορείς να εμπιστευτείς την TEAC.

Link to comment
Share on other sites

Ειναι σημαντικο!Το +R αποδυκνειεται οτι ειναι το πιο συμβατο με τις περισσοτερες συσκευες.Το teac παντως ειναι φτηνοτερο απο 200ευρω... Φερει και την εγγυηση της teac/pioneer στο κατω κατω.Αν δεν το θελει καποιος μπορει να παρει το Nec1300A

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.