Jump to content



Προσπάθεια...


panigrc

Recommended Posts

Επιτέλους βρίσκω άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα !!!

Εγώ άρχισα να ενδιαφέρομαι για το modding εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου , αλλά δεν έβλεπα καμία ανταπόκριση (τότε) από την ελληνική αγορά της Θεσσαλονίκης.

Παρατήρησα όμως μία έκρηξη στο χώρο αυτό η οποία άρχισε μπορώ να πω από πέρσι το χειμώνα. Παρ' όλα αυτά εγώ δεν αρκέστηκα στα "ετοιματζίδικα" και έκανα αυτό που κάνει ο μπλέοθόνης (σχεδόν με το ίδιο πάθος, όσο φυσικά μπορούσα) και έφτιαχνα τα δικά μου mods.

Τώρα έχω αρκετές ιδέες που θέλω να κάνω αλλά δεν μπορώ είτε γιατί δεν προλαβαίνω είτε γιατί δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να πάρω μια κάμερα και όλα τα υπόλοιπα.

Αλλά όσο μπορώ θα φτιάχνω έστω αυτά τα λίγα. Φυσικά τώρα που βρήκα εσάς θα συνεχίσω με περισσότερο πάθος και ζήλο γιατί θα μου δίνετε συμβουλές και θα με ενθαρρύνετε.

Τέλος πάντων έκανα και εγώ μία προσπάθεια (από εκεί και ο τίτλος του θέματος) να φτιάξω μία σελίδα με mods όπου θα βάζω τα δικές μου φωτογραφίες και how to. Μην θέλοντας να κάνω διαφήμιση αλλά παρακαλώντας όλους εσάς που διαβάζετε αυτό το άρθρο σας παρακαλώ να μου πείτε τις εντυπώσεις σας σχετικά με το site μου http://www.x-park.tk

Ευχαριστώ για όλα και ελπίζω να γίνουμε καλοί φίλοι και καλύτεροι modders :)

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια που μου δίνουν κουράγιο !

Τώρα σχετικά με τον καφέ δεν ξέρω που συναντιέστε και πότε , πολύ θα ήθελα να έρθω και εγώ .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.