mcstefan7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2009 Απολάυστε δωρεαν τηλεόραση μέσω internet...και μαλιστα ελληνική τηλεόραση!!!*Θα προστεθούν και αλλα κανάλια.....Το σιτε δεν εχει αναπτυχθεί ολοκληρωτικά ακόμα!!!
mcstefan7 Νοέμβριος 21, 2009 Author #5 Νοέμβριος 21, 2009 Οι διαφημίσεις απαγορεύονται εδωΔεν είναι διαφήμιση καθώς το σιτε είναι μη κερδοσκοπικό.Απλός ανεβασα εδω το σιτε για να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι...
SirDiman Νοέμβριος 21, 2009 #6 Νοέμβριος 21, 2009 δυο διαφημίσεις που βρισκονται αριστερά και κάτω απο τα κανάλια ώστε το σιτε να έχει έσοδα ώστε να μπορέσουν να κερδοθούν κάποια χρήματα για την συντήριση του site και εμείς να επενδύσουμε χρήματα σε νέα χαρακτηριστικά. . . :giveup:
RootX Νοέμβριος 21, 2009 #7 Νοέμβριος 21, 2009 Συγγνώμη φίλε μου, αλλά εάν το κάθε μέλος έκανε νέο θέμα για το site που κατέχει, δεν θα συζητούσαμε για τίποτε άλλο.Όσο αφορά το αν είναι κερδοσκοπικό ή όχι είναι άλλη ιστορία μιας και προτρέπεις να κλικάρουμε τις διαφημίσεις ώστε να βγάλεις κέρδος προκειμένου να συντηρήσεις το site σου.Επέτρεψέ μου επίσης να αμφιβάλλω σχετικά με τις άδειες που υποστηρίζεις ότι σου έχουν δωθεί.Αυτά τα ολίγα, για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να στείλεις email στον webmaster.
astrolabos Νοέμβριος 21, 2009 #8 Νοέμβριος 21, 2009 Έχουμε και λέμε:1. Έχουμε θέμα με τις ιστοσελίδες που είδαμε και μας άρεσαν.2. Δε νομίζω να έχεις πάρει άδεια απο ΑΕΠΙ και τα ίδια τα κανάλια για να αναπαράγεις περιεχόμενο και3. Το γεγονός ότι έχεις διαφημίσεις, αναιρεί ως ένα βαθμό την έννοια μή κερδοσκοπικόοπότε, :lock:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.