Jump to content

Greek tv online

mcstefan7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Απολάυστε δωρεαν τηλεόραση μέσω internet...και μαλιστα ελληνική τηλεόραση!!!

*

Θα προστεθούν και αλλα κανάλια.....Το σιτε δεν εχει αναπτυχθεί ολοκληρωτικά ακόμα!!!

Οι διαφημίσεις απαγορεύονται εδω

Δεν είναι διαφήμιση καθώς το σιτε είναι μη κερδοσκοπικό.Απλός ανεβασα εδω το σιτε για να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι...

δυο διαφημίσεις που βρισκονται αριστερά και κάτω απο τα κανάλια ώστε το σιτε να έχει έσοδα ώστε να μπορέσουν να κερδοθούν κάποια χρήματα για την συντήριση του site και εμείς να επενδύσουμε χρήματα σε νέα χαρακτηριστικά. . .

:giveup:

Συγγνώμη φίλε μου, αλλά εάν το κάθε μέλος έκανε νέο θέμα για το site που κατέχει, δεν θα συζητούσαμε για τίποτε άλλο.

Όσο αφορά το αν είναι κερδοσκοπικό ή όχι είναι άλλη ιστορία μιας και προτρέπεις να κλικάρουμε τις διαφημίσεις ώστε να βγάλεις κέρδος προκειμένου να συντηρήσεις το site σου.

Επέτρεψέ μου επίσης να αμφιβάλλω σχετικά με τις άδειες που υποστηρίζεις ότι σου έχουν δωθεί.

Αυτά τα ολίγα, για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να στείλεις email στον webmaster.

Έχουμε και λέμε:

1. Έχουμε θέμα με τις ιστοσελίδες που είδαμε και μας άρεσαν.

2. Δε νομίζω να έχεις πάρει άδεια απο ΑΕΠΙ και τα ίδια τα κανάλια για να αναπαράγεις περιεχόμενο και

3. Το γεγονός ότι έχεις διαφημίσεις, αναιρεί ως ένα βαθμό την έννοια μή κερδοσκοπικό

οπότε, :lock:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.