Jump to content



Nintendo DS χρώματος ροζ μαζί με το παιχνίδι nintendogs


angel_f

Recommended Posts

ds_pink.jpg

787310.JPG

Πωλείτε Nintendo DS χρώματος ροζ μαζί με το παιχνίδι nintendogs.

H κονσόλα της Nintendo, GameBoy DS ήρθε να δημιουργήσει νέα standarts στον τρόπο με τον οποίο παίζατε μέχρι σήμερα video games.

Οι νέες καινοτομίες, είναι το touch screen (οθόνη αφής), η αναγνώριση φωνής, η ασύρματη επικοινωνία, ο χειρισμός των παιχνιδιών που μπορεί να γίνει είτε με την αφή, ή με την ομιλία, ενώ πέραν όλων των άλλων, η κονσόλα προσφέρει όχι μία, αλλά 2 οθόνες.

Ανοίγοντας το Nintendo DS, αντικρίζετε δύο οθόνες 3 ιντσών TFT με δυνατότητα απεικόνισης 260.000 χρωμάτων, από τις οποίες η κάτω είναι οθόνη αφής.

Το Nintendo DS προσφέρει εξελιγμένη οθόνη αφής, με εντυπωσιακά 3D γραφικά, όλα συμπεριλαμβανόμενα σε ένα εντυπωσιακό λεπτό ροζ περίβλημα.

Η τεχνολογία οθόνη αφής επιτρέπει στους παίκτες να έρχονται «πιο κοντά» στα παιχνίδια, δίνοντάς τους την δυνατότητα για πιο άμεσο και γρήγορο έλεγχο του παιχνιδιού.

Αντί λοιπόν να χρησιμοποιείτε τα πλήκτρα και τον Σταυρό Κατευθύνσεων για τον έλεγχο στα παιχνίδια, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το stylus ή το thumb strap που περιλαμβάνεται στο πακέτο αγοράς, η ακόμα και το δάχτυλό σας για να ελέγξετε το παιχνίδι.

Το Nintendo DS διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία και ενσωματωμένο μικρόφωνο, που προσφέρουν μία καινούργια διάσταση στην interactive εμπειρία.

Τέλος σας προσφέρει δύο διαφορετικές θύρες υποδοχής τίτλων, μία για τους τίτλους του Nintendo DS και μία για τους τίτλους του Game Boy Advance που σημαίνει πως το Nintendo DS είναι συμβατό με όλους τους τίτλους Game Boy Advance.

Σε πολύ καλή κατάσταση με λίγες ώρες χρίσης.

Προσφορές με πμ

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.