Jump to content



DVDROM- PX116A . Προβληματικό;


javaneze

Recommended Posts

Γεια σας παιδια καλως σας βρηκα. Λοιπον η καταστασγ εχει ως εξης!

Συστημα

WIndows 2003 Server Ent

GA-7VRX (Via KT333)

ATHLON 1800+

Μολις πριν απο 10 μερες το DVD ROM Μου Pioneer 106-s παρεδωσε το πνευμα, μαλλον δεν το παρεδωσε..εξαναγκαζε τα CD μου να παραδιδουν το δικο τους..με το να δημιουργει γρατζουνιες και ραγισματα στο κεντρο τους! Αλλαγη λοιπον και παραγγελια απο e-buyer ενως νεου! Επειδη το νεο μοντελο της pioneer ηθελε 10+ μερες αναμονη ειπα να παρω ενα Plextor .το μοναδικο DVD ROM της εταιριας ετσι και αλλιως , με καλουτσικες κριτικες , και καλη τιμή. τι πιο ενδιαφερον λοιπον!

Το παιρνω εγκατασταση κανονικα..και δουλευει πραγματικα πολυ καλα. Μεχρι που ανακαλυπτω κατι πολυ ενοχλητικο! 1-2 φορες σε δισκακια ποy για καποιο λογο δεν ηταν καλα γραμμενα η δεν του αρεσαν και δεν μπορουσε να τα διαβασει..μου κολλησε ολο το συστημα! να παταω το 'eject' τιποτα το μηχανημα να μην επανερχεται..το φωτακι του να μην αναβει και να ειναι νεκρο! 2 φορες το επαθα και τι 2 φορες αναγκαστηκα για hard reboot για να συνελθει.

Κανω μια μικρη ερευνα και αρχιζω να βρισκω κατι ακομα υποπτο!(ειχα κανει τις ιδιες σκεψεις οταν το ειδα). Οτι η συσκευη δεν εινai Plextor αλλα ενα Pioneer 120 h 116s με τα χρωματα της Plextor! αυτο τουλαχιστον λενε και διαφορα benchmark οι συσκευες ειναι πολυ κοντινες σε επιδοσεις..και το εξωτερικο της συσκευεη δεν θυμιζει plextor!

Αναζητω απο την plextor firmware αλλα τιποτα...η συσκευη ειναι ακομα καινουργια και δεν εχει βγει τιποτα!

τωρα εγω αναρωτιεμαι αν φταει το firmware της συσκευη..τα windows η κατι αλλο! διαβασα οτι ειναι ιδιατερα προβληματικο σε συγκεκριμενη μαρκα η τυπο CD-DVD και δεν του αρεσουν τα δυσκολα.πραγμα που με κανει ακομα πιο σκεπτικο!

Τι να πεις...ατυχησαμε? ηθελα να πιστευω οτι ποτε μια αγορα plextor δεν ηταν ατυχια!

για να δουμε!

ευχαριστω για τον χρονο σας!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.