Jump to content



Γύρη


amateur

Recommended Posts

Posted

Καλησπέρα,

Θα θέλαμε λίγη βοήθεια όσον αφορά τη μελισσοκομική γύρη, επειδή θέλουμε να ψάξουμε να βρούμε:

1. Πότε καταναλώνεται? Πριν το γεύμα, κατά τη διάρκεια ή μετά?

2. Ποια είναι η συνιστώμενη δοσολογία?

3. Πως αναγνωρίζουμε αν είναι φρέσκια κ σωστά συντηρημένη?

4. Χρειάζεται να ρωτήσουμε κάποιον γιατρό πρώτα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας

Posted

http://melisokipos.googlepages.com/%CE%B3%CF%8D%CF%81%CE%B7

http://www.ekem.org.gr/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=12&cntnt01returnid=59&hl=el_GR

http://organicbeeproducts.blogspot.com/2007/11/fresh-pollen.html

http://organicbeeproducts.blogspot.com/2007/11/fresh-pollen.html

Ξεκινάς με αυτά, ψάχνοντας και ρωτώντας μαθαίνεις.

Θα συνιστούσα βιολογική*, γιατί αν έχει τρυγηθεί από ραντισμένα δεν είναι ότι καλύτερο.

* Με κάποια αξιόπιστη σφραγίδα επάνω γιατί έχει και μαϊμούδες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.