Jump to content

Προβλημα με μTorrent

Recommended Posts

Posted

γεια χαρα

έχω ενα πρόβλημα με το συγκεκριμενο προγραμμα

καθε φορα που βαζω να κατεβασω ενα αρχείο,μπαινει στη λιστα κανονικα,βρισκει Leechers kai seeders και το status tracker είναι working αλλα δεν κατεβάζει τπτ.μονο αν κανω επανεκκινηση το προγραμμα,τοτε αρχιζει κατευθείαν..

καμια ιδέα???

Posted

Bug του μTorrent, κάνε update στην τελευταία έκδοση αν και το κάνει και εκεί.

Posted

αν κατεβασω το setup προηγουμενης εκδοσης και το τρεξω,θα "υποβαθμισω" το υπαρχον προγραμμα και θα λειτουεγησει οπως την αναβαθμιση που ειναι ολα ίδια,θα μου σβησει ολες τις ρυθμισεiς σαν καινουριο Install, ή θα μου το εγκαταστησει 2 φορες?απλα με ενδιαφερει να μην χαθουν οι ρυθμισεις και τα κατεβασμενα torrent που κάνω seed

Posted

Ποσα τορεντς μοιραζεις;

Αν υποβαθμισεις και δεν τα βρει αυτοματα, μπορει να το κανεις χειροκινητα και να συνεχιστει ο διαμοιρασμος κανονικα.

Posted
Αυτό σου συμβαίνει ακόμα και αν το αφήσεις π.χ. 20 -25 λεπτά να δουλευει και αφου κάνει ένα update στον tracker?

ναι...:suicide2:

• 2 years later...
Posted

Στον φορητό η/υ έχω μTorrent στον desktop έχω Vuse. Καμμία σχέση το ένα με το άλλο. Βάλε Vuse να δεις φως!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.