Jump to content



Ηχεία Logitech Z2300 THX®-certified 2.1 200W RMS


angel_f

Recommended Posts

logitech-z2300.jpg

Πωλούνται τα εξαιρετικά Ηχεία Logitech Z2300 THX®-certified 2.1 200W RMS http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/231&cl=ca,en

Αυτό το σύστημα ηχείων 2.1 ισχύος 200 Watt RMS συνοδεύεται από ένα subwoofer μεγάλης απομάκρυνσης με κώνο διαμέτρου 20,3 εκ. με άνοιγμα χοάνης για ισχυρές χαμηλές συχνότητες χωρίς παραμορφώσεις. Με επιδόσεις που ξεπερνούν κατά πολύ τα συνηθισμένα συστήματα 2.1, τα περιφερειακά ηχεία με γυαλισμένο πρόσθετο phase plug αλουμινίου ενσωματώνουν τις δυνατότητες δύο κώνων σε ένα: την καθαρότητα του κώνου υψηλών συχνοτήτων με την ποικιλία ήχων και την πληρότητα ενός ξεχωριστού κώνου μεσαίων συχνοτήτων. Αν προσθέσουμε την πιστοποίηση THX, την απόλυτη διαβεβαίωση ότι αυτά τα ηχεία αναπαράγουν πιστά την αρχική ηχογράφηση και το ενσύρματο τηλεχειριστήριο SoundTouch, τότε μιλάμε για ένα ολοκλήρωμένο σύστημα.

Ειναι σαν καινούρια, αγρατζουνιστα.

Πωλούνται λογο του οτι δεν τα χρησιμοποιώ απο όταν γεννήθηκε ο γιος.

Τιμη 100 ευρώ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.