Jump to content

αλουμίνιο ή πλαστικό

emm_stra

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα

θελω να αγορασω ενα κουτι για τον Η/Υ μου

θα ηθελα καποιες προτασεις μεχρι 130 ευρω!!!

θελω να εχει 6 θεσεις για σκληρους δισκους.

ποιο ειναι πιο καλο υλικο αλουμινιο ή πλαστικο?

τα secc και κατι αλλα υλικα που διαβαζω τι ειναι???

http://multirama.gr/products/product?pid=0254273&catid=020700 αυτη ειναι εμενα ι προταση μου...Πιστευω θα μεινεις παρα πολυ ευχαριστημενος :jump1: ...Επισης κοιτα και to haf 932 που σου προτεινε και ο Nephilim...Πιστευω και τα 2 ειναι παρα πολυ καλες λυσεις για full tower και σε παρα πολυ καλη τιμη :worship::worship::worship:
http://multirama.gr/products/product?pid=0254273&catid=020700 αυτη ειναι εμενα ι προταση μου...Πιστευω θα μεινεις παρα πολυ ευχαριστημενος :jump1: ...Επισης κοιτα και to haf 932 που σου προτεινε και ο Nephilim...Πιστευω και τα 2 ειναι παρα πολυ καλες λυσεις για full tower και σε παρα πολυ καλη τιμη :worship::worship::worship:

α ναι αυτο το ειχα ξεχασει.

Και εχεις και 10 € εκπτωση αν εισαι μελος του TheLab.gr!;)

Κι εγώ πιστεύω οτι για μέχρι 130€ δεν αξίζει πλαστικό.

Οπότε κοίταξε και την σειρά Element της Thermaltake για secc. Εγώ έχω το S και πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει και πολλά απο ακριβότερα κουτία (Αγοράστηκε 85€ από crazy sunday Ε-shop).

Επίσης κάτι διαφορετικό σε αλουμίνιο Level 10.

Τέλος σε αλλουμίνιο πάλι σειρά Xaser VI.

α ναι αυτο το ειχα ξεχασει.

Και εχεις και 10 € εκπτωση αν εισαι μελος του TheLab.gr!;)

εχουμε εκπτωση στα multirama? δεν το ηξερα!

• 2 weeks later...
Κι εγώ πιστεύω οτι για μέχρι 130€ δεν αξίζει πλαστικό.

Οπότε κοίταξε και την σειρά Element της Thermaltake για secc. Εγώ έχω το S και πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει και πολλά απο ακριβότερα κουτία (Αγοράστηκε 85€ από crazy sunday Ε-shop).

Επίσης κάτι διαφορετικό σε αλουμίνιο Level 10.

Τέλος σε αλλουμίνιο πάλι σειρά Xaser VI.

το Level 10 κοστιζει 500 λιρες περιπου. ασε που δεν παιζει σε κανενα ελληνικο καταστημα. βαλε και το γεγονος οτι δν εχει καμια σχεση το level 10 στο presentation site με το level 10 που θα φτανει στα ραφια των καταστηματων

haf 932 απο μενα. οχι πολυ ομορφο αλλα εργονομικο και αξιοπιστο

τελικα πηρα αυτο απο το Multirama!!!

φοβερο!!!

αλλα χωρις οδηγιες πουθενα..

δεν ηξερα πως να βαλω τα λαμακια για τους εξτρα δισκους!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.