Noobster Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2009 Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτά τα άτομα ? Θα κάνατε παρέα μαζί τους ? Πώς θα αντιμετωπίζατε ένα τέτοιο άτομο ?
dunkel_Stern Δεκέμβριος 29, 2009 #2 Δεκέμβριος 29, 2009 εκτέλεση στα 3 μετρα και μετά στην φωτιά......πέρα από την πλακα, ως κανονικούς ανθρώπους όπως απόλυτος όλους τους άλλους. Tο να συμπεριφερθείς σε έναν άνθρωπο normal που έχει διαφορετική σεξουαλική ζωή από εσένα δεν σημαίνει πως τον βάζεις και στο κρεβάτι σου
nick-firestorm Δεκέμβριος 29, 2009 #3 Δεκέμβριος 29, 2009 αρκει να κρατουσε το πραγματικο του φυλο μυστικο απο τον εξω κοσμο...
Tsakonas Δεκέμβριος 29, 2009 #4 Δεκέμβριος 29, 2009 Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτά τα άτομα ? Θα κάνατε παρέα μαζί τους ? Πώς θα αντιμετωπίζατε ένα τέτοιο άτομο ? Dude....ΟΚ,σημερα ποσταρεις στο Off Topic...δεν πιστευω να μας προετοιμαζεις για καμια εκπληξουλα στο "Οι δικες σας παρουσιασεις....ε?"
dunkel_Stern Δεκέμβριος 29, 2009 #5 Δεκέμβριος 29, 2009 εγώ πιστεύω πως το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι δικό του θέμα και δεν μου πέφτει λόγος αρκεί να μην ξεφεύγει από τα νομικά πλαίσια. και το πως δίνετε η πως πλάθει τον εαυτό του πάλι είναι δικό του θέμα που πάλι δεν μου πέφτει λόγος.οποτε από εκεί και πέρα εγώ πιστεύω πως όλους τους ανθρώπους πρέπει να τους χωρίζεις σε σχέσει τον εσωτερικό του κόσμο και όχι το κρεβάτι του, δεν βλέπω την διαφορα στο να έχεις μια φιλί και να μην θέλεις να κανεις κάτι μαζί τις.αλλα πιο είναι γενικά το point του thread? γνώρισες κανένα shemale και φοβάσαι να βγείς για μπίρα μαζί του?
dunkel_Stern Δεκέμβριος 29, 2009 #6 Δεκέμβριος 29, 2009 εγώ πάντως λέω ζήτω στους gay και γενικά στους άντρες που δεν τους ελκύει το γυναικείο φίλο... ...καλύτερα, περισσότερες για εμάς!!! οι λεσβίες είναι bisexual συνήθως, οποτε αυτό μετράει
Noobster Δεκέμβριος 29, 2009 Author #7 Δεκέμβριος 29, 2009 Dude....ΟΚ,σημερα ποσταρεις στο Off Topic...δεν πιστευω να μας προετοιμαζεις για καμια εκπληξουλα στο "Οι δικες σας παρουσιασεις....ε?" oaxhaoxhxohaohxhoxohao θα βρω καποιον να σου κανει ενα πριβέ σπέσιαλ εσενα ελιωσα λεμε
johnsonb Δεκέμβριος 29, 2009 #8 Δεκέμβριος 29, 2009 Δεν έχω κανένα πρόβλημα.Αυτούς που δεν πάω σαν άτομα είναι κάτι μαντράχαλοι 150 κιλά και body builders που το παίζουν γυναίκες,και κάτι άλλοι που "είναι ακόμα άντρες"... Αυτό μάλλον επειδή δεν είμαι gay.Άτομα σαν την Bianca Freire (ναι ξέρω αρκετές) μου είναι απολύτως ευχάριστα για παρέα.Γενικώς πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα,και όμορφες τις βρίσκω μερικές,και δεν θα αντιμετώπιζα κάποια σαν μη κανονικό κορίτσι,εκτός βέβαια αν σου ρθει κανένας body builder 2 μέτρα ή κανένας "γυναίκα Beta version" όπως στο παράδειγμα παραπάνω.
Noobster Δεκέμβριος 29, 2009 Author #9 Δεκέμβριος 29, 2009 Ναι αλλα αυτη η κατηγορία ανθρωπων δεν ειναι ουτε γκευ ουτε στρεητ . και ναι δεν εχει σημασια τι κανουν στο κρεβατι τους αλλα η συγκεκριμενη κατηγορια ...ξεφευγει και σε αλλους τομεις . Δηλαδη δεν συμπεριφερονται κανονικά .Οχι δεν εχω γνωρισει κανεναν αλλα τοσα χρονια στο ιντερνετ δεν εχω δει παρομοιο τοπικ και θα ηθελα να δω τις αποψεις των αλλων .
dunkel_Stern Δεκέμβριος 29, 2009 #10 Δεκέμβριος 29, 2009 Δεν έχω κανένα πρόβλημα.Αυτούς που δεν πάω σαν άτομα είναι κάτι μαντράχαλοι 150 κιλά και body builders που το παίζουν γυναίκες,και κάτι άλλοι που "είναι ακόμα άντρες"... Αυτό μάλλον επειδή δεν είμαι gay.Άτομα σαν την Bianca Freire (ναι ξέρω αρκετές) μου είναι απολύτως ευχάριστα για παρέα.Γενικώς πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα,και όμορφες τις βρίσκω μερικές,και δεν θα αντιμετώπιζα κάποια σαν μη κανονικό κορίτσι,εκτός βέβαια αν σου ρθει κανένας body builder 2 μέτρα ή κανένας "γυναίκα Beta version" όπως στο παράδειγμα παραπάνω.XOAXAXAXAXAXIXIXIXAXAXOXOXOXAXA
dunkel_Stern Δεκέμβριος 29, 2009 #11 Δεκέμβριος 29, 2009 Ναι αλλα αυτη η κατηγορία ανθρωπων δεν ειναι ουτε γκευ ουτε στρεητ . και ναι δεν εχει σημασια τι κανουν στο κρεβατι τους αλλα η συγκεκριμενη κατηγορια ...ξεφευγει και σε αλλους τομεις . Δηλαδη δεν συμπεριφερονται κανονικά .Οχι δεν εχω γνωρισει κανεναν αλλα τοσα χρονια στο ιντερνετ δεν εχω δει παρομοιο τοπικ και θα ηθελα να δω τις αποψεις των αλλων .κέιτα άμα σκεφτείς πως κάπου είχα διαβάσει μια στατιστική πως ένα τις τάξεως 60+% των γυναικών θέλει να "μαμισει" έναν άντρα... δεν ξέρω κατά ποσο συμπεριφέρονται οι shemales μη κανονικάαυτό το κανονικά και μη κανονικά τα χωρίζω πολύ απλά, σου αρέσει? είναι κανονικό.. δεν σου αρέσει? δεν είναι κανονικό.κοπρολαγνείες, "πεδοφιλιες", κτηνοβασίες, νεκροφιλίες ναι είναι άρρωστα, αλλα πέρα από αυτά όλα τα αλλα σε οποιον του αρέσει με για και με χαρά του
johnsonb Δεκέμβριος 29, 2009 #12 Δεκέμβριος 29, 2009 Υπάρχουν άτομα που είναι κανονικά κορίτσια (αυτοί που έκαναν αλλαγή φύλου όταν ήταν teenagers πριν τελειωποιηθεί το σώμα ως αντρικό),και άλλοι που δεν διακρίνουν από gay άντρες με περούκα και κραγιόν.Αυτοί που είναι σαν κορίτσια δεν τους καταλαβαίνεις απ'το πως φέρονται,παρά μόνο για το μόνο αντρικό πράγμα που χει μείνει πάνω τους - > men genitalia.Γενικώς αν αλλάξει κανείς νωρίς,και αν γίνει σωστή δουλειά με γυναικίες ορμόνες κτλ,δεν τον καταλαβαίνεις τον άλλον.Βέβαια οι περισσότερες είναι bisexual.
dunkel_Stern Δεκέμβριος 29, 2009 #14 Δεκέμβριος 29, 2009 και θα το θέσω και αλλιώς, είτε γκόμενα είτε shemale ήθελε να με "μαμισει"... θα τις απέφευγα και τις δυο ακριβώς το ίδιο.
pank Δεκέμβριος 29, 2009 #15 Δεκέμβριος 29, 2009 Θέλω τώρα τον ορισμό της shemale σε απλά ελληνικά. Θεωρείστε ότι το εξηγείτε στον παππού σας.googlάρισα, αλλά δεν κάνω ούτε κλίκ στα site's που μου έβγαλε.
CrazyAnt1416003257 Δεκέμβριος 29, 2009 #16 Δεκέμβριος 29, 2009 Epic Thread Spotted!!!I Was HereZ :banging:
CrazyAnt1416003257 Δεκέμβριος 29, 2009 #17 Δεκέμβριος 29, 2009 Θέλω τώρα τον ορισμό της shemale σε απλά ελληνικά. Θεωρείστε ότι το εξηγείτε στον παππού σας.googlάρισα, αλλά δεν κάνω ούτε κλίκ στα site's που μου έβγαλε. Επειδη βαριεμαι να το αναλυω σε απλα απλα ελληνικα (φανταζομαι αγγλικα γνωριζεις,αλλιως πολυ ευχαριστως να στο κανω μια μινι-μεταφρασουλα) και επειδη δεν εισαι ο Παππους μου που δεν εχει προσβαση στο ιντερνετ,hera ya go http://en.wikipedia.org/wiki/Shemale
johnsonb Δεκέμβριος 29, 2009 #18 Δεκέμβριος 29, 2009 Κοίταξε και εγώ το ίδιο,αλλά πραγματικά αν ήταν καμιά κουκλάρα σαν την Bianca Freire ούτε και γω δεν ξέρω τι θα γινότανε αν ζήταγε το ανάποδο... Party! Θέλω τώρα τον ορισμό της shemale σε απλά ελληνικά. Θεωρείστε ότι το εξηγείτε στον παππού σας.googlάρισα, αλλά δεν κάνω ούτε κλίκ στα site's που μου έβγαλε. She('s)male αν ρωτάς τι εννοεί το Shemale,για περισσότερες πληροφορίες στο Link του ant.
greekfragma Δεκέμβριος 29, 2009 #19 Δεκέμβριος 29, 2009 Είμαι εναντίον στο να πηγαίνεις κόντρα στη σεξουαλική φύση σου.....Συνήθως αυτό προκαλείται από διαταραχές σε ορμόνες ή άλλα παθολογικά αίτια.Για μένα λύση δεν είναι να αποδέχεσαι τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις όταν αυτές δεν συμβαδίζουν με τη φύση.......Αλλά να προσπαθείς να το ρυθμίσεις αλλάξεις στα φυσιολογικά....Από τη στιγμή βέβαια που ζούμε σε μια ?ελεύθερη? κοινωνία και ο/η "shemale" δεν με ενοχλεί......δε με απασχολεί και παραπέρα τι κάνει στο κρεβάτι του/της.Νομίζω όμως οτι αντί να δέχεσαι τη διαταραχή και την διαφορετικότητα στις σεξουαλικές προτιμήσεις είναι πιό σωστό να προσπαθήσεις να το ρυθμίσεις (αν φυσικά είναι εφικτό να ρυθμιστεί πίσω στα φυσιολογικά)
dunkel_Stern Δεκέμβριος 29, 2009 #20 Δεκέμβριος 29, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=8gHLN8Hgmg8δεν άντεξα...(θα την φάω την κάρτα σήμερα)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.