Jump to content

Shemales

Noobster

Recommended Posts

δηλ. μιλάμε για το παλιό καλό τραβεστί. Χωρίς εγχειρήσεις κ.τ.λ.

Είστε σίγουροι πως δεν περιλαμβάνει κάποια άλλη διαφοροποίηση ο όρος shemale που μου είχε ξεφύγει ;

Παρόλο που πολλοί αναφέρουν από μικροί ότι αισθάνονται κορίτσια,και έτσι το προχωράνε,προσωπικά πιστεύω ότι τέτοια αρχίζεις και πιστεύεις όσο είσαι δεν έχεις social life και συζητάς μόνο με τον εαυτό σου,και ότι φταίνε και οι γονείς σε περιπτώσεις που ξέρουν πως σκέφτεται το παιδί τους και δεν το ψάχνουν το θέμα να πάνε σε κάποιον ειδικό να δούνε τι γίνεται.

Eγώ πάντως αν το θέλει πραγματικά κάποιος για να νιώσει ότι είναι όπως πρέπει,και δεν γίνεται άλλος τρόπος (ψυχολόγοι και κόλπα),για μένα δικό του είναι το σώμα ας το κάνει ότι θέλει,εγώ θα χαλαστώ; Απλά για μένα όσο πιο νωρίς τόσο το καλύτερο,διότι μετά δεν "φτιάχνονται" και μοιάζουν άντρες πράγμα που θα επηρεάσει την ζωή τους.

Αυτό επίσης δεν θα το κάνει κάποιος καθαρά για σεξουαλικό θέμα,αλλά για ψυχολογικό.

Είστε σίγουροι πως δεν περιλαμβάνει κάποια άλλη διαφοροποίηση ο όρος shemale που μου είχε ξεφύγει ;

Shemale τώρα θα ακούσεις να λένε όποιον έχει ΧX dna και μοιάζει γυναίκα,αλλά καθαρά το τι σημαίνει shemale το λέει στο άρθρο.

Επίσης κάτι παρόμοιο με Shemale (καμιά σχέση βασικά),είναι και οι Hermaphrodites:

http://en.wikipedia.org/wiki/Hermaphrodite

Εγχειρήσεις κάνουν αλλά κυρίως για μπούμπια.

Κάνουν και πλαστικές κτλ,αναλόγως πως θα τους έρθει η εικόνα τους,αλλά αυτά είναι extra features.

Αυτή αν λέει αλήθεια,είναι Hermaphrodite.

Shemale αν δεν κάνω λάθος είχε πει ότι ήταν η Megan Fox.

Φιλε όπου βλέπεις πολλά κεράσια κράτα μικρο καλάθι :whip:

ok τότε είμαι gay.

@noobster: άμα είναι σαν την fox την megan... τότε όλα συγχωρούνται

σοβαρά τώρα... δεν είναι γυναικα?

μήπως έχεις ακούσει τίποτα και για την Jolie και την Beluchi?

Ενημερωμένο σε κόβω :p
Είπα να διαβάσω για άσχετα θέματα.:p
μου κατέστρεψες το σύμπαν φιλε
Τουλάχιστον ξέρεις την αλήθεια... Πρέπει να χει κάνει Vaginoplasty πάντως αν είναι shemale,ξαναχτίστο.:hehe:
ok τότε είμαι gay.

@noobster: άμα είναι σαν την fox την megan... τότε όλα συγχωρούνται

σοβαρά τώρα... δεν είναι γυναικα?

μήπως έχεις ακούσει τίποτα και για την Jolie και την Beluchi?

Αν το ψάξεις θα δεις ότι λέει ότι είναι Transexual.

Ουσιαστικα ναι.

Βασικα,Τραβεστι (τουλαχιστον εδω στο ελλαδισταν,δεν ξερω παρα εξω :tomato: ) αποκαλουμαι τους αντρες που ντυνονται σαν γυναικες,ασχετως αν εχουν φουσκωσει τα μπαλονια τους ή όχι...

Για την shemale η boobjob νομιζω πως ειναι στανταρ,αλλα μπορει και να κανω λαθος.

Στο κατω κατω,και οι δυο ονομασιες,αντιπροσωπευουν ανρθωπους,που σεξουαλικα την βρισκουν και με τα 2 φυλλα.

Κανουν κουκου μπρος πισω :pleasantry:

Το στήθος μεγαλώνει ελάχιστα αν κάνω λάθος.

Πάντως και οι γυναίκες το μεγαλώνουν,γι'αυτό είναι "extra feature".

Μην ξεφευγουμε παιδια .
Όντως ξέφυγε πολύ. :D

Για να βαλω δω περα τα πραματα σε μια σειρα.

Diman εχω δεχτει ενα γκαζιλιον pm για θρεντ μπαν,και β)δεν σε πιστευουμε.δεν σε πιστευουμεδεν σε πιστευουμε

ΚΟΜΜ....Η Gagara ειναι...Γκαγκανας??????

Ποσο φαρμακι θα με ποτισετε πρωτοχρονιατικα?"??????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.