Noobster Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2009 Ποιά μάρκα διαλέξατε και γιατί ?
TifoziF1 Δεκέμβριος 30, 2009 #3 Δεκέμβριος 30, 2009 EPIC THREAD OF THE YEARi was here Δύσκολα, ευτυχώς ο χρόνος τελειώνει σε 30 ώρες.
johnsonb Δεκέμβριος 30, 2009 #4 Δεκέμβριος 30, 2009 Duo.Τα βρίσκεις και σε αυτόματους πωλητές στον δρόμο δεν ντρέπεσαι και όλας να τα ζητήσεις γιατί σε παίρνουν στην πλάκα.Κάτι με ραβδώσεις τα αισθάνεσαι καλύτερα αλλά καλύτερα είναι τα Flavored,ξεφεύγουν απ'την latex γεύση απ'ότι έχω ακούσει,αλλά σε τέτοιο μέρος αυτό λείπει να χει και γεύση και όλας να πούμε.Επίσης αυτά με ραβδώσεις δεν ξέρω σε μουδιάζουν έχω την εντύπωση,και σταματάς για ξύσιμο.
Tsakonas Δεκέμβριος 30, 2009 #5 Δεκέμβριος 30, 2009 Το τελευταιο bhd thread της χρονιας...Ρε Νουμπστερ,με το συμπαθειο κιολας,αλλα τι κανεις?προσπαθεις να μας πεισεις τωρα οτι το θρεντ που κανες για τις σημεηλς ηταν η κακια η στιγμη και εσυ εισαι τοσο δημοκρατικος μαμηκουλας που ανοιγεις και πολλ για το ποια προφυλακτικα να χρησιμοποιεις?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.