Jump to content



isnd question


ea6gka

Recommended Posts

καλησπερα

παιδια σκεφτομαι να βαλω isdn και δεν εχω ιδεα. συνδεση εχει ο πατερας μου . ξερετε τι χρειαζεται να παρω για να παιξει και σε εμενα? τι μοντεμ θελει? τι πρεπει να πληρωσω εξτρα απο το παγιο του οτε?

Link to comment
Share on other sites

Περίμενε λίγο....

Μετά τα χριστούγεννα θα έχουμε καλά νέα για το Ελληνικό Ίντερνετ. Καλύτερα να κάνεις υπομονή λίγο με μια απλή PSTN. Μην πληρώνεις τσάμπα πάγια. Εκτός αν υπάρχουν άλλοι λόγοι που θες ISDN.

Link to comment
Share on other sites

κοιτα φιλαράκο, πριν απο καμμία βδομάδα ,έβαλα και εγω isdn...

έχει διαφορά. Σίγουρα θα σερφάρεις και πιο ανετα γνωρίζοντας ήδη οτι εχεις ακομα αλλη μια γραμμη.εχει καποια επιβαρυνση που σε χρεωνει ο πΟΤΕ 16 ευρω νομιζω(έρχεται στον επομενο λογαριασμό). και ανα μήνα διαφορά στο πάγιο 3

μπορεις να μπαινεις και με συνδεση pstn , αρκει να συνδεσεις το μοντεμ σου στην μια απο τις 2 αναλογικες θύρες (ab0 ή ab1) ..θα μπαινεις περιπου στα 50.6Κ

αλλιως μπορεις να κάνεις αναβάθμιση της υπαρχουσας συνδεσης σου (το κόστος εξαρταται απο τον παροχέα σου ,αλλά ειναι σχετικά μικρο)

εγω προσωπικα χρησιμοποιω το netmod του πΟΤΕ και είμαι παρα πολυ ευχαριστημενος .άρα αμεσα μοντεμ για isdn νομιζω οτι μπορεις να το αποφυγεις!

!

Link to comment
Share on other sites

κοιτα , παίρνεις τηλέφωνο στον πΟΤΕ (134) απο τον αριθμό που θες να αλλάξεις.ο πΟΤΕ θα σου πεϊ περίπου 10 με 12 μέρες αλλα εμενα μου το έφερε σε 4.απλα το μονο κακο ειναι δεν δουλευουν ολα τα πριζακια τηλεφωνου στο σπιτι αλλα σε ενα μονο σημειο.αυτο γινεται για να εχεις και καλυτερα αποτελεσματα οσον αφορα την αποδοση.Αρα καλο θα ηταν να εχεις ασυρματο τηλεφωνο.Το netmod που σου δινει ο πΟΤΕ ειναι ενα ασπρο τετραγωνο κουτι ,(μπορεις να το συνδεσεις σιριακα ή μεσω usb) με το pc...kai δουλευει και σαν μοντεμ..δεν ειναι ομως μονο μοντεμ.αυτο κανει την δουλεια της isdn,,,,

απο κατέβασμα ,εξαρταται απο που κατεβαζεις αλλα εχω μεσο ορο πανω απο 7 (7,8 αλλα παιζει ,εξαρταται απο που κατρεβαζεις στο ανεφερα και πιο πριν)

συνδεση στα 60.4Κ εχω αν θυμάμαι καλα

Link to comment
Share on other sites

παιδιά τόνισα και πρίν ,οτι εξαρτάται απο που κατεβάζεις! εαν θέλουμε παραπάνω πάμε σε adsl μια που δεν συμφέρει ISDN 128Κ ....

αυτο που έχω να πω οτι πρέπει να δείς τι θες να πληρώνεις και τι μπορείς να έχεις!

αν μπορείς να εχεις ADSL βάλτην να κατεβάζεις με 46κ!

Link to comment
Share on other sites

Στην παρούσα φάση, κατά την γνώμμη μου, το isdn αξίζει μόνο για έχεις την 2η γραμμή τηλεφώνου και να σερφάρεις με κλασσικό pstn modem.

Η διαφορά στο πάγιο από 56κ σε 64κ isdn δεν αξίζει την διαφορά σε απόδοση.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.