Jump to content



Νέος ι7 χωρίς display


mani

Recommended Posts

Χαιρετώ το φόρουμ.

Χθες έστησα ένα νέο pc και ήταν η πρώτη φορά που το έκανα εξ ολοκλήρου.

Δυστυχώς όμως ενώ όλα φαίνονται να έχουν συνδεθεί σωστά, το pc ανοίγει (οι ανεμιστήρες δουλεύουν) αλλά δεν υπάρχει σήμα στην οθόνη. Έβαλα ένα speaker από άλλο pc αλλά δεν κάνει κανένα μπιπ. Έβγαλα μνήμες, έκανα clear cmos αλλά και πάλι τίποτα. Δεν ξέρω τι να κάνω και δεν έχω άλλο pc για να κάνω δοκιμές.

Μπορεί να έχει καεί κάτι και πως θα το ξέρω για να το γυρίσω πίσω;

Το σύστημα είναι:

i7 920

asus p6t deluxe v2

12gb corsair 9-9-9-24

saphire 5850

coolermaster 690

intel x25 ssd

seagate 1tb

TT toughpower 750w

Link to comment
Share on other sites

Βγάλε τις μισές μνήμες και άσε τον ένα σκληρό.Και εμένα το ίδιο μου έκανε μέχρι που έβγαλα τις μισές μνήμες , έδωσε σήμα και μετά τις έβαλα όλες και ήταν όλα οκ.Μπορεί να είναι αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει η δυνατότητα για έλεγχο μεμονωμένων εξαρτημάτων μέσω PC γνωστού ή εξαρτημάτων από αναβάθμιση (πχ. παλαιότερη GPU)? Είχα παρόμοιο πρόβλημα μια φορά με GPU που δεν καθόταν καλά και σε μια δεύτερη περίπτωση με καμμένη μητρική.

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε να το ξεκινήσεις χωρίς μνήμες ή κάρτα γραφικών, αν ακούσεις μπίπ κατά 99% η μητρική είναι ok ;)

Με το σπικεράκι που βρήκα κανένα μπιπ.

Τις μνήμες τις δοκίμασα σε όλες τις θέσεις.

Link to comment
Share on other sites

Όχι, να μην ξεκινήσεις το μηχάνημα χωρίς ψήκτρα.

Βγάλε την ψήκτρα(με κλειστό το pc), δες ότι πατάει καλά από το αποτύπωμα της πάστας και βγάλε τον επεξεργαστή να τσεκάρεις μήπως έχει στραβώσει κανένα pin στο socket. Ξαναβάλε επεξεργαστή & ψήκτρα, βεβαιώσου ότι είναι συνδεδεμένος ο ανεμιστήρας της ψήκτρας στο 3πινο που λέει cpu, μην συνδέσεις τίποτε άλλο(μνήμες, κάρτα, δίσκους, πληκτρολόγια κλπ) και άναψε το pc.

Εάν δεν κάνει beep, ή η μητρική έχει πρόβλημα ή ο επεξεργαστής. Με δεδομένο το χαμηλό failure rate των επεξεργαστών, προς μητρική θα κοίταγα.

Καλού κακού, δοκίμασέ την και εκτός κουτιού.

Link to comment
Share on other sites

Εκτός κουτιού την έχω απλά έλεγα ότι αφού μάλλον θα τη γυρίσω και θα βγάλω ψύκτρα και επεξεργαστή αν θα πείραζε να κάνω καμιά δοκιμή έτσι για να μην βάζω συνέχεια πάστα.

Το κουτί δεν έχει σπίκερ και ένα που βρήκα δεν είμαι σίγουρος ότι δουλεύει. Δοκίμασα χωρίς μνήμες και κάρτα γραφικών και δεν έκανε κανένα μπιπ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.