Jump to content



MW2 and steam problem


Alouvatar

Recommended Posts

System : Amd phenom II X4 955 @ 3.8ghz, 4gb DDR3 ram @ 1600 mhz, 2x HD4890 @ (901 core, 1000 memories), ASUS M4A79T-Deluxe mobo, 640gb Caviar black, windows 7 64-bit ultimate/eternity edition

Λοιπόν απο πριν περίπου μία εβδομάδα που έκανε update το στιμ, ΌΛΑ έχουν μία μπλε σκιά ! ΟΛΑ! Βασικά είναι σαν να κανει refresh με την οθόνη και να αναβοσβήνει. Παραμένει και μέσα στα παιχνίδια. Με το φραπς δεν μπόρεσα να την βγάλω φωτογραφία ή βίντεο. Κατά έναν παράξενο τρόπο εξαφανιζόταν στα βίντεο και φωτος. Την έβγαλα με το κινητό http://www.youtube.com/watch?v=PnJMQWYJDew. Δοκίμασα όλους τους τρόπους αντιμετώπισης από απεγκατάσταση + επανεγκατάσταση, verify integrity of game cache, delete local content, delete clientregistry.blob από το φάκελο τοy MW2 (αυτό το έκανα γτ μ είχε βγάλει και ένα άλλο πρόβλημα κατί για exceeding 1200 arms or something icon_razz.gif και με πετούσε αμέσως.)

Εδώ να αναφέρω ότι το πρόβλημα αυτό δεν εμφανίζεται αμέσως μόλις μπαίνω στο MW2 (mp or main menu) αλλά λίγα ms αργότερα, όσο χρειάζεται για να φορτώσει και εκείνο το μνμ που λέει access the system community while playing (αυτό το απενεργοποίησα αργότερα μπας και αλλα δεν). icon_neutral.gif

halp halp plz!

ΥΓ.: Δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο αλλά είχα αναγκαστεί να κάνω reset bios με τα jumpers λίγο πριν εμφανιστέι το πρόβλημα. Το παιχνίδι είναι αυθεντικό. Δεν εμφανίζεται το πρόβλημα σε άλλα παιχνίδια (όπως wc3 που δοκίμασα XD)

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.