Jump to content



Sony Ericsson Satio U1


NooDle

Recommended Posts

παίδες αγόρασα το κινητό στις 30 Νοεμβρίου πολυ καλη συσκευή, απο τα πιο γρήγορα symbian κινητά αλλά έχω ενα θέμα με το ακουστικό.

Κατα την διάρκεια συνομιλιας αν ανεβάσω την ένταση του ακουστικού τρίζει..

Δεν είχα δώσει σημασία γιατι ήμουν κολλημένος με το κινητό και δεν ήθελα να το στείλω rma και δεν είχα και χρόνο.

Tην Παρασκευή θα το πάω στην SE στην Θεσσαλονίκη αλλα επειδή το κινητό εχει 569 ευρω δεν μου πάει καρδιά να μου το ανοίξουν με κατσαβίδια κτλπ.. Γιατι μπορεί μετά να τρίζει ολη η πρόσοψη του κινητού και πολλά άλλα ..

Ξερετε αν μπορεί να γίνει αντικατάσταση συσκευής???

Link to comment
Share on other sites

Παίδες τελικά το πήγα στην SE στην θεσσαλονίκη την Παρασκευή και μου το (επισκεύασαν Δευτέρα)

Πηγε και το παρέλαβε ενας φίλος μου αλλά μόλις το πήρα στα χέρια μου είδα οτι έχει σκουπιδάκια κάτω απο την οθόνη... Επίσης σε μαύρο φόντο κάτω δεξιά βγαίνει λίγο λευκό, θέλει να το παρατηρήσεις όμως ώρα για να το καταλάβεις...

Στην οθόνη αφής βρήκα κατι παρα πολύ ψιλές γρατσουνιές οι οποίες οχι δεν έγιναν απο εμένα. όπως και το καπάκι της μπαταρίας.

Είμαι πάρα πολύ ψείρας και τα πράγματα μου τα προσέχω σαν τα μάτια μου ποσο ακόμα αν έχω δώσει και 600 ευρώ απο την τσέπη μου..

Μίλησα με τα κεντρικά στην Αθήνα και μου είπαν πως δεν έπρεπε να το παραλάβω καν απο το σέρβις αφού ήταν σε τέτοια κατάσταση. (έλα όμως που πήγε και το πήρε ο φίλος μου...). Μου είπαν να πάρω πρωί πρωί στο σερβις στην θεσσαλονίκη και να τους τα πω.

Ετσι και έγινε.. Την ώρα όμως που μιλούσα με την κοπέλα απο το σερβις με σταματάει και μου λεει αποκλείεται να έγιναν όλα αυτα απο το σέρβις μας κτλπ κτλπ.

Ρε παιδιά φανταστείτε οτι οταν παρέλαβαν το τηλέφωνο απο το σερβις το κινητό το αφησαν με την οθόνη αφης πάνω στο γραφείο!!!!!!!

Δηλαδη αν το κάνανε αυτο μπροστα στα μάτια μου μεσα στο σερβις που δεν βλέπει κάνεις τι το κάνανε??

Εχω τρελαθεί και δεν ξέρω πως θα βρω το δίκιο μου γιατι τα 600 ευρω είναι 600 ευρώ και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να έχω σημαδεμένο τηλεφωνο... και όταν αυτο δεν έχει προκληθεί απο εμένα!!!

Συγγνωμη αν σας κούρασα αλλά δεν μπορώ άλλο! :rant:

edit: δεν ξέρω αν πρέπει να ανεβάσω φωτογραφίες γιατί δεν ξέρω αν θα φαίνονται τα σημάδια απο την ανάλυση..

κανενας???

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.