Jump to content



θα κανει ποτε της ΦΥΛΑΚΗ?


Vadergr

Recommended Posts

Με σύνεση και χαμηλό profile συνεχίζεται η προετοιμασία για τους ΟΑ2004. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της σύμπνοιας και του κοινού οράματος αποτελεί ο ακόλουθος διάλογος σε dual band έκδοση. Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΔΟΕ βρισκόταν σε εξέλιξη όταν ο κ.Αλευράς άρχισε να ανακοινώνει χρονοδιαγράμματα επισημαίνοντας ότι όλα αυτά έχουν συμφωνηθεί με την «Αθήνα 2004». Η αναφορά εκνεύρισε την κ.Αγγελοπούλου, η οποία παρατήρησε ότι ποτέ δεν ενέκρινε τα συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα. Ο διάλογος συνεχίστηκε στην αγγλική με τον κ.Αλευρά να προσθέτει:

« Μα, συζητήθηκαν λεπτομερώς στην Ομάδα Παρακολούθησης Έργων, όπου συμμετέχει και ο εντεταλμένος σύμβουλος σας, ο κ.Πυργιώτης ο οποίος συμφώνησε σε όλα»

« Δεν υπάρχει κανένας Πυργιώτης!!! Η εταιρεία είμαι ΕΓΩ» απάντησε με όση...μετριοπάθεια διακρίνει σοβαρούς managers και συμπλήρωσε στην μητρική της γλώσσα ( σ.p. Ελληνικά)

Ας μην πούμε άλλα μπροστά τους. Τα λέμε αργότερα μεταξύ μας.»

Πηγή: Βήμα, 24/10/2003, σελ. Α3

Η κ.Αγγελοπούλου συνεχίζοντας το επικοινωνιακό ρεσιτάλ ρεαλισμού απάντησε με προσωπική επιστολή στην εφημερίδα Καθημερινή, η οποία στο Κυριακάτικο φύλλο της 19 Οκτωβρίου σ άρθρο υπό τον τίτλο « Το 2004 των ολίγων », σημειώνει πως οι ΟΑ δεν κατάφεραν να συνεγείρουν τους Έλληνες. Σε ένα σημείο της επιστολής, η κ.Αγγελοπούλου αναφέρει :Συμπληρωματικά και μόνο επισημαίνω ότι οι Έλληνες πολίτες καταγράφουν και αξιολογούν θετικά και τους χειρισμούς και το έργο της Οργανωτικής επιτροπής . O prisoner ερωτά τους λιγοστούς αναγνώστες του να αξιολογήσουν όχι το έργο, αφού σύμφωνα με τις αρχές του Project Management δεν είναι αυτό εφικτό ολοκληρωτικά- τους χειρισμούς της Οργανωτικής Επιτροπής.

--------------------------------------------------------------------------------

Εμεις φταιμε ομως που καθομαστε σαν μαλ..ες και τα τρωμε...

Link to comment
Share on other sites

Μιλαω για την μεγαλη κυρά της Ελλαδος που μας εχει χρεωσει μεχρι τον λαιμο (2πλασιο budget απο το αρχικο της ολυμπιαδας) και την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΗ συμεριφορα της ...

Εχει δει τους Ολυμπιακους δικο της μαγαζι και δεν δινει λογο σε ΚΑΝΕΝΑΝ!Μιλαμε οτι τα χωνει ακομα και στον Σημιτη. Τι να της πει και αυτος, οχι? Αν δεν βγει η Ολυμπιαδα θα γινουμε ρεζιλι παγκοσμιως και το ΠΑΣΟΚ θα παει απατο... Ποιος ομως θα την πληρωσει στο τελος? ΕΜΕΙΣ !!!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.