Jump to content


Βαρυς κερσορας...


Recommended Posts

Δυο ζητηματα:

-Καποιες φορες που γραφω πχ. εδω, ο κερσορας γινεται βαρυς, δηλαδη αργος. Μετακινειται με τα βελακια αργα, σα να σκαλωνει καπου. Λυνεται με restart. Aπο παλια εχω παρατηρησει αυτο το φαινομενο, μηπως ξερετε πως δημιουργειται?

-Win 7. To volume του ηχου συνηθως το ελεγχω απ τα αναλογα πληκτρα του keyboard ή απ το ροδακι του ποντικιου με τον MPC. Aλλα καποιες φορες που τον εχω μηδενισει, ο ηχος δεν ανεβαινει ουτε με τα πληκτρα, ουτε με το ροδακι, ουτε καν με το volume του player. Moνο απ το εικονιδιο των speakers στην taskbar κατω δεξια... Δηλαδη η σταθμη της ενδειξης βρισκεται κολλημενη κατω, και ξεκολλαει μόνο αν την ανεβασω πιανοντας την με το ποντικι.

Προκειται για διαπιστωμενη ανωμαλια των 7 ή μόνο σε μενα συμβαινει?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.