Jump to content


προβλημα με λογισμικο? !!!


Prophet

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους… αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στον h/y στα 2.5 με 1gb ram και win XP pro… και έναν Seagate HDD 160 gb που άρχισε να μου παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα. Δεν φόρτωναν τα windows δηλαδή εκεί στην μπάρα που δείχνει πως φορτώνουν κόλλαγε και έμενε εκεί… έπρεπε να τον κλείσω και να τον ξανανοίξω 5-6 φορές και «ίσως» τότε να έπαιρνε μπρος… και να έμπαινε στα windows.

Το ποντίκι καταρχήν κόλλαγε… σαν να lagare συνέχεια, ή όταν εμφανιζόταν η οθόνη του χρήστη έκανε 5-6 λεπτά να μπει στα windows... Άλλαξα 3 HDD να δω τι παίζει, 2 λογισμικά win pro και το πρόβλημα παραμένει το ίδιο…. και format που έκανα…παγώνει στην οθόνη

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Link to comment
Share on other sites

Αυτο με το ποντικι μου το κανε οταν η μητρικη ειχε αφησει χρονους! Δοκιμασε με ενα dimmaki για αρχη και αν δεν διορθωθει φοβαμαι οτι την αναβαθμιση δεν την γλιτωνεις:mamba:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.