Jump to content



Αγορα router με καλη εμβελεια ασυρματου


ikskarda

Recommended Posts

Καλημερα παιδια . Ειχα ενα Router LinkSys WAG354G στο φοιτητικο μου σπιτι στο Ηρακλειο οπου σπουδαζα . Στο σπιτι που μενουμε (μια μεζονετα) ο αδερφος μου εχει ενα Siemens (αυτο που δινε η forthnet καποτε) , το οποιο εχει μονο μια υποδοχη Ethernet και δεν εχει wifi οπως το Linksys .

Το θεμα ειναι οτι το Linksys κατα την μετακομιση μου απο Ηρακλειο προς Αθηνα χαθηκε (χαθηκε περιεργως μια κουτα που ειχα διαφορα πραγματα μεσα :wall:λογω μεταφορικης-) . Ετσι λοιπον θελω να μου προτεινετε να αγορασω ενα router κοντα στα 50-70 ευρω με αρκετες υποδοχες ethernet και με wifi και με αντοχη να ειναι 24ωρες ασταματητα στο ιντερνετ (σαν το χαμενο μου Linsksys:baby:)

Να επισημανω οτι το router αυτο θα πρεπει να εχει καλη εμβελεια ασυρματου καθως θα μπει σε ενα δωματιο στο ισογειο στον κεντρικο υπολογιστη και θελω να πιανει και 1-2 οροφους πιο πανω οπου ειναι οι κρεβατοκαμαρες η δικη μου και του αδερφου μου να μπαινουμε απο το κινητο και απο το laptop ασυρματα .

θα προτιμουσα να δινατε λινκ ειτε απο eshop ειτε απο Plaisiο ειτε απο pc1

ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.