Jump to content

Netgear N-150 DGN1000 Δεν Συνδέετε Στο Ιντερνέτ!!


xmf
 Share

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά!

Εχτές αγορασα το Netgear N-150 DGN1000 αλλα δεν μπορω να το συνδέσω στο ιντερνετ!Εχω win7 64bit,On telecoms!

Τα λαμπακιά του modem είναι ολα πράσινα εκτος απο το λαμπάκι του ιντερνετ!

Μπορω να συνδεθω στις ρυθμίσεις του modem αλλα οχι σε ιστοσελίδες !

Προσπάθησα να κάνω Ipconfict /release μέσω cmd και ipconfict /renew !

To renew αρνειτε να μου το κανει!

Επισημανω και 3 εικόνες απο τις ρυθμισεις του modem!

http://img148.imageshack.us/img148/3359/61043269.jpg

Eikona 2

http://img696.imageshack.us/img696/6583/96439451.jpgΕΙΚΟΝΑ 3

Ειναι ενα error που βγάζει ipconfict with another computer

http://img109.imageshack.us/img109/4486/31827694.jpgHELP MEEEEEEEE

Link to comment
Share on other sites

Ενημερωτικα εχω παρει τηλεφωνο στην ontelecoms και μου ειπαν οτι οι ρυθμισεις ειναι σωστες!

Εχω κάνει ipconfig /release ,renew κτλ

εκανα και Ping στην Ip μου και ολα καλά!

Αλλα οταν έκανα ping www.google.com μου έλεγε server not found kτλ

Link to comment
Share on other sites

θα σε στεναχωρησω αλλα εμενα στην ontelecoms μου ειχαν πει πως δν γινεται να βαλω αλλο modem περα απο το δικο τους.δν ξερω αν ισχυει ακομα αυτο αλλα πριν 2 χρονια ισχυε

Link to comment
Share on other sites

Το πρόβλημα είναι οτι δεν έχεις πάρει εξωτερική IP.

Κατ' αρχήν έχεις vpi=0 και vci=38 και γι' αυτό δεν μπορεί να πάρει IP.

Οι σωστές τιμές για Ελλάδα (για οποιαδήποτε εταιρία) είναι vpi=8 και vci=35.

Στην επιλογή "does your internet connection require login", θα επιλέξεις yes και θα βάλεις:

username: on

password: on

Επίσης θα ρυθμίσεις

Encapsulation: PPPoE

Multiplexing Method: LLC-BASED

Πιστεύω θα είσαι ok!

*Με το συγκεκριμένο router δε νομίζω να λειτουργούν IPTV, OnRec, OnCinema..

(Δεν ξέρω κατά πόσο σε ενδιαφέρει βέβαια)

Edited by alexisgt
Link to comment
Share on other sites

Το πρόβλημα είναι οτι δεν έχεις πάρει εξωτερική IP.

Κατ' αρχήν έχεις vpi=0 και vci=38 και γι' αυτό δεν μπορεί να πάρει IP.

Οι σωστές τιμές για Ελλάδα (για οποιαδήποτε εταιρία) είναι vpi=8 και vci=35.

Στην επιλογή "does your internet connection require login", θα επιλέξεις yes και θα βάλεις:

username: on

password: on

Επίσης θα ρυθμίσεις

Encapsulation: PPPoE

Multiplexing Method: LLC-BASED

Πιστεύω θα είσαι ok!

*Με το συγκεκριμένο router δε νομίζω να λειτουργούν IPTV, OnRec, OnCinema..

(Δεν ξέρω κατά πόσο σε ενδιαφέρει βέβαια)

Δεν ξερω πώς να σε ευχαριστήσω!!!!!

Οντως με τις επιλογές σου συνδεθηκα σε 1 λεπτο!!!!!!!!

Ευχαριστω και πάλι!!!!!

:T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T::T:

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Βασικό είναι να έχεις VPI=8 και VCI=35 αλλιώς δε θα συνδεθεί ποτέ.

(Και εννοείται να έχει συγχρονίσει το router με τη γραμμή).

Στην επιλογή "does your internet connection require login", θα επιλέξεις yes και θα βάλεις:

username: username.ath.forthnet.gr (το username που έχεις απο ForthNet, πχ. Jimaros.ath.forthnet.gr)

password: το passwd που σου έχει δώσει η ForthNet, όπως ακριβώς στο έχει δώσει

Επίσης θα ρυθμίσεις

Encapsulation: PPPoE

Multiplexing Method: LLC-BASED

Πιστεύω θα είσαι ok! ;)

Αν έχεις πρόβλημα ανέβασε screenshot..

Edited by alexisgt
Link to comment
Share on other sites

Φίλε εδώ και 3 μέρες αυτές τις ρυθμίσεις έβαζα και δεν έμπαινε και μολις αφότου έκανα το ποστ συνδέθηκε!!!!!!!!Πάντως ευχαριστώ για την άμεση απάντηση μεγάλε να σαι καλά!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Καλησπέρα Παιδιά έγινα και εγώ κάτοχος router netgear αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα!!! Έχω βάλει όλες τις παραμέτρους όπως αναφέρονται παραπάνω αλλά τίποτα.

Encapsulation: PPPoE

Username : xxxxxxxx.ath.forthnet.gr

password: xxxxxx

Ip kai DNS Automatic

Multiplexing Method : LLC-Based

VPI:8

VCI: 35

Any Idea?

Ευχαριστώ:wall:

Link to comment
Share on other sites

Κάνε ένα hard-reset το router (κράτα το reset για ~10sec) και ξανακάνε setup με προσοχή στο username-password που σου έχει δώσει ο πάροχος.

Οι ρυθμίσεις που αναφέριες είναι σωστές.

Εφόσον το router σου συγχρονίζει, δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο απο το να γράφεις λάθος το username ή το password.

Link to comment
Share on other sites

Βρέθηκε η λύση τελικά!!!!!!!

Το παραθέτω για όποιον τυχόν μπορεί να χρειαστεί. Το πρόβλημα είχε να κάνει με το πλήθος των χαρακτήρων του username. Επειδή το default username της forthnet είναι της μορφής χχχχχχχχχχχ.ath.forthnet.gr(στην περίπτωση μου είχε 11 γράμματα), το router το συγκεκριμένο δεν υποστήριζε τόσο μεγάλο username. Για αυτό όταν προσπαθούσα να συνδεθώ στην forthnet βλέπανε ότι έκανα προσπάθεια σαν guest(το default username του Netgear). Ζήτησα από τη forthnet ένα demo account της μορφής demo.ath.forthnet.gr και πράγματι συνδέθηκα. Πραγματικά απίστευτο αυτό και δυστυχώς το error handling του Netgear για κλάματα, κατά τα άλλα όμως τέλειο.

:dance3::dance3::dance3:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Καλησπερα! Πρωτη μου φορα με το νετγκιρ Ν 150 DGN 1000 και εχω πελαγωσει!! Η συνδεση που θελω να κανω ειναι ενος γνωστου μου και εχει conn-x!!! Αν γινεται να μου πει καποιος βημα βημα τη πρεπει να κανω!! Ευχαριστώ :worship:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...