Jump to content

WD6401AALS problem


Recommended Posts

λοιπών παιδιά πρόσφατα πήρα ένα δίσκο 6401ΑΑLS

το θέμα είναι οτι εχω χαμηλή απόδοση

βρίσκομαι με το pc2 της υπογραφής γνωρίζει κανείς κανένα τρόπο να φτιάξω την απόδοση του

post-3848-1416074333,8178_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Φίλε έχω τον ίδιο δίσκο ακριβώς (καινουργιος κιολας, μολις 1 μηνα τον εχω)

Και οι επιδόσεις μου είναι παρόμοιες, δε ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή όχι

Link to comment
Share on other sites

μια χαρά είναι

ένας seagate 2 χρονών σε έναν παλιο quad που έχω

http://i765.photobucket.com/albums/xx293/vaul13/temp/seagate.jpg

ένας WD black που πήρα πριν 1-2 μήνες

http://i765.photobucket.com/albums/xx293/vaul13/temp/black.jpg

και οι 2 είναι όμως γεμάτοι, σε φορτωμένο σύστημα και έχουν να φάνε defrag πολύ καιρό (δε ξέρω άμα παίζει ρόλο στο bench)

το cpu usage σου μου φαίνεται πολύ, κατά τα άλλα είναι μια χαρά.

Edited by Volrath
Link to comment
Share on other sites

ενα λεπτο ρε παιδια εγω εχω averege 79MB/S

εσυ εχεις 82 με των 500αρι και 93 με των 750 αλλα εχει νομιζω eoptimized

πως ειναι καλα ?

Link to comment
Share on other sites

οχι το εχω απο το bios σε ide mode

αλλα απο πειραματα που ειχα κανει στον 500αρι παλια δεν ειδα

βελτιωση στον συγκεκριμενο 5 μερες των εχω δεν δοκιμασα ακομα σε achi mode

Link to comment
Share on other sites

Φίλε είμαι στο laptop και δεν έχω διαθέσιμα τα αρχεία μου. Σε 30 λεπτά θα κάτσω στο desktop όπου έχω screenshots από μετρήσεις από έναν τέτοιο που πέρασε από τα χέρια μου και θα τις ανεβάσω να τις δεις. Αν θυμάμαι καλά, από τα 120 MB/sec. ξεκινούσε.

Link to comment
Share on other sites

ωραιος

απο review που βλεπω στο ιντερνετ τοσο εχουν 90+ averege read

τωρα γιατι στο μηχανημα μου δεν αποδιδουν ειναι ενα μυστηριο

Link to comment
Share on other sites

500άρη ποιόν έχεις; Τον WD5001AALS που έχω κι εγώ; Είχα πάρει 2 τέτοιους και είχαν διαφορά γύρω στο 5% ο ένας από τον άλλο στο ίδιο μηχάνημα (της υπογραφής). Άμα θες ανεβάζω μετρήσεις.

Link to comment
Share on other sites

To HD Tach με το ΗD tune μου βγάζουν 10ΜΒ/s διαφορά στον ίδιο δίσκο, τι να λέμε τώρα. Στον 750ρι μου βγάζει 104mb/s HD tach ενώ στο HD Tune 93 (3 passes και στα 2). Και μετά παίζει ρόλο ο controller/ το λειτουργικό και τρέχα γύρευε.

edit: βέβαια έχει να κάνει και τι τεστ κάνει το ένα και τι το άλλο αλλά λέμε :p

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...