pentores Posted March 5, 2010 #1 Share Posted March 5, 2010 ανοιγει μονο του και δυο φορες αναβοσβησε η οθονη με μυνημα οτι οι drivers εγκατασταθηκαν με επιτυχιαεχω βρει ακομη ενα σχετικο post γνωριζει καποιος κατι νεοτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Posted March 5, 2010 #2 Share Posted March 5, 2010 μήπως μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός?το laptop είναι εντός εγγύησης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Posted March 5, 2010 #3 Share Posted March 5, 2010 http://www.thelab.gr/showthread.php?t=74815Αυτο εννοεις σχετικο? Σου αναβει και σενα μονο του?ΥΓ: Ασχετη η κατηγορια που εκανες το thread... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentores Posted March 5, 2010 Author #4 Share Posted March 5, 2010 ειναι μεσα στη εγγυηση δε το χω ουτε 30 μερες εχω δυνατοτητα αντικαταστασης αλλα λεω μηπως δε κανω κατι εγω σωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Posted March 5, 2010 #5 Share Posted March 5, 2010 καλωσορισες στο thelab!εχεις ανοιξει το θεμα ομως σε λαθος κατηγορια!(για προβλημα σε λαπτοπ καλυτερα στο Mobile computing ή στο Γενικα για τους Η/Υ)καποιος admin παρακαλω να μετακινησει το θεμα!@pentores: δωσε μας περισσοτερα στοιχεια...εκανες καποια εγκατασταση σε drivers? αν ναι, τι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentores Posted March 5, 2010 Author #6 Share Posted March 5, 2010 σε ποιο thread νομιζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Posted March 5, 2010 #7 Share Posted March 5, 2010 μην σε απασχολει η κατηγορια...λογικα θα μετακινηθει σε λιγο αμα θες ομως δωσε μας περισσοτερα στοιχεια να σε βοηθησουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Posted March 5, 2010 #8 Share Posted March 5, 2010 Ρε ανθρωπε... θα το μετακινησει admin το θεμα. Εσυ πες μας τι ακριβως ειναι το προβλημα σου, γιατι 3 ατομα εδω και κανενας δεν καταλαβε. Γινε λιγο πιο αναλυτικος. Τι ακριβως σου κανει? Καθε ποτε? Το εκανε απο την αρχη? Αν οχι αλλαξες κατι πριν ξεκινησει να το κανει? κλπ κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentores Posted March 5, 2010 Author #9 Share Posted March 5, 2010 ενω κλεινω κανονικα απο τερματισμο την αλλη μερα οταν το ανοιγω εμφανιζεται σα να ηταν σε αδρανοποιηση η sleep mode kai μπαινω σαν user Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentores Posted March 5, 2010 Author #10 Share Posted March 5, 2010 ενα αυτο και δευτερο η οθονη εχει αναβοσβησει δυο φορες επανερχεται με μυνημα οτι οι drivers εγκατασταθηκαν επιτυχως εχω μιλησει ηδη με τη toshiba αλλα καθε φορα μου δινουν διαφορετικη απαντηση υπαρχει και κατι αναλογο και στην επισημη σελιδα της Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.