Jump to content



PROJECT MERCURY


Fwtis

Recommended Posts

Ενα πολύ μεγάλο deal έκλεισε στο χώρο του gaming και αφορά τη συνεργασία της Electronic Arts και της 38 Studios για τη δημιουργία ενός RPG στο οποίο θα συμμετάσχουν ορισμένα από τα κορυφαία ονόματα του χώρου, όχι απλά των role playing games, αλλά του fantasy γενικότερα.

Κρατήστε λοιπόν την ανάσα σας και σημειώστε καλά τα ακόλουθα: Το παιχνίδι, που προς το παρόν έχει την προσωρινή κωδική ονομασία Project Mercury, θα έχει το σενάριό του γραμμένο από τον R. A. Salvatore, ενώ τα γραφικά ανέλαβε ένας πασίγνωστος κομίστας, ο Todd McFarlane του Spawn!

Και οι δύο θα συνδράμουν στο πρότζεκτ με πρωτότυπα, νέα έργα τους, δεν θα πρόκειται δηλαδή για αναβίωση παλιότερων franchises. Και, σα να μην έφτανε αυτό, στο παιχνίδι θα δουλέψουν επίσης ο lead designer του Oblivion, διάφοροι ακόμα που προέρχονται από την Bethesda, ένας senior designer από το Force Unleashed της Lucasarts καθώς και αρκετός κόσμος που έχει δουλέψει στα Civilization και Civilization 2.

Οπως αντιλαμβάνεστε, εδώ μιλάμε για dream team, οπότε περιμένουμε από το αριστούργημα των αριστουργημάτων, μέχρι να... μείνουν όλα στα χαρτιά και να μην κυκλοφορήσει το παιχνίδι ποτέ, επειδή κάποια από τα «μυαλά» δεν τα βρήκαν μεταξύ τους. Ποντάρουμε, αισιόδοξοι γαρ, στην πρώτη επιλογή και περιμένουμε με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις!

:happy2:

http://www.ea.com/news/ea-signs-publishing-deal-with-38-studios

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.