Jump to content



i will kill netmode


kingrim

Recommended Posts

Πρωτα απο ολα Χρονια πολλα σε ολους

εχω ενα προβλημα με το netmode της intracom

το εχω εγκαταστησει σαν standar 28800

και μερικες φορες οταν παω να συνδεθω μου λεει οτι το username ή to password ειναι λαθος ή υπαρχει καποιο προβλημα με τα προτοκολα μετα απο 5-6 retry μπενει στο Net κανονικα το θεμα ειναι οτι καθε φορα που κανω retry o ΠΟΤΕ μου χρεωνει 1 μοναδα οποτε 5-6 φορες χ 3 φορες την μερα που θα το κανει 18 μοναδες per day χ 60 μερες (καθε 2 μηνες δεν ερχετε ο λογαργιασμος) 1080μοναδες :'( ειναι τελικα καποια χρηματα τα οποια ουσιαστικα τα πετας.Πειρα σημερα τον ΠΟΤΕ για τεχνικη υποστηριξη, και μου λεγαν ολο μπουρδες και φυσικα το προβλημα μου δεν λυθικε :mad: για αυτον τον λογο ζηταω τα φωτα σας, μερες που ειναι μην τους παρω κανα τηλ και τους στειλω στον διαολο :devil:

Link to comment
Share on other sites

παρε ρε φιλαρακι το tornado!!εγω αυτο πηρα τωρα με 27 ευρα!!!πολυ μα πολυ ποιο γρηγορο απο το netmod!!πολυ καλυτερα ping sta games!!και συνδεεται πολυ ποιο γρηγορα!!και ουτε κοληματα!!παρτο!!!! αξιζει με το παραπανω!!

Link to comment
Share on other sites

Αυτό το πρόβλημα το έχω κι εγώ king, αλλά με απλή σύνδεση. Η ISDN σύνδεση δεν έχει κανένα πρόβλημα, συνδέεται αμέσως. Μου γράφει ότι τα PPP προτοκόλια δεν ταιριάζουν με αυτά του server. Βέβαια δεν έχω κάτσει να κάνω 5-6 retry για να δω αν θα μπει.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από Elpis

kai ego exo to idio problima alla kano ena restart kai ola kala... kapoies fores pou den mbenei meta apo polles prospthies ena defragment me sozei...

Καλώς ήρθες στο TheLab.gr. Βασικότερος κανόνας όλων (τους οποίους αποδέχτηκες κατά την εγγραφή σου) είναι η γραφή με ελληνικούς χαρακτήρες. Σε παρακαλώ να διορθώσεις την καταχώρηση σου γράφοντας με ελληνικούς χαρακτήρες.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.