Jump to content



Βοήθεια σχετικά με Internet connections.


JiMk

Recommended Posts

Έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πει πώς να το κάνω.

Θέλω 24ώρες να σηκώσω έναν fserv για χάρη ενός φίλου, θέλω να το κάνω με μια Pstn σύνδεση 56κ (56κ είναι το upload της?) όμως θέλω αυτό το bandwith να το έχω μόνο για αυτό το πρόγραμμα.. ενδιάμεσα θέλω να συνδέομαι με isdn64k στο ενδιάμεσο αυτού του 24ώρου. Ξέρει κάποιος πώς να το κάνω αυτό?

Link to comment
Share on other sites

μισο .... αν καταλαβα καλα θελεις να εχεις σε ενα pc δυο συνδεσεις ταυτοχρονα και η μια να ειναι μονο για ftp server ??

αν θυμαμαι καλα ... εχει και ο πατερας σου ενα pc... δε το συνδεεις αυτο με την 54αρα να τελειωνεις ?? γιατι αυτο που θες να κανεις ... δε το κοβω να γινεται

φανταζομαι τα εχεις σε lan τα δυο pc ...?

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει ένα προγραμματάκι που σου δίνει την δυνατότητα να αξιοποιήσεις 2 συνδέσεις σε ένα pc, το όνομα αυτού χαμένο κάπου στην μνήμη μου. Πάντως στο insomnia θα το βρείς με ένα search στο περίπου γι' αυτό το θέμα. Τώρα όμως δεν θυμάμαι αν μπορείς μέσω αυτού του προγράμματος να επιλέξεις για ποια εφαρμογή θα χρησιμοποιείς την κάθε σύνδεση.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.