JiMk Posted January 2, 2004 #1 Share Posted January 2, 2004 Έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου πει πώς να το κάνω.Θέλω 24ώρες να σηκώσω έναν fserv για χάρη ενός φίλου, θέλω να το κάνω με μια Pstn σύνδεση 56κ (56κ είναι το upload της?) όμως θέλω αυτό το bandwith να το έχω μόνο για αυτό το πρόγραμμα.. ενδιάμεσα θέλω να συνδέομαι με isdn64k στο ενδιάμεσο αυτού του 24ώρου. Ξέρει κάποιος πώς να το κάνω αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisbmw150 Posted January 9, 2004 #2 Share Posted January 9, 2004 μισο .... αν καταλαβα καλα θελεις να εχεις σε ενα pc δυο συνδεσεις ταυτοχρονα και η μια να ειναι μονο για ftp server ??αν θυμαμαι καλα ... εχει και ο πατερας σου ενα pc... δε το συνδεεις αυτο με την 54αρα να τελειωνεις ?? γιατι αυτο που θες να κανεις ... δε το κοβω να γινεταιφανταζομαι τα εχεις σε lan τα δυο pc ...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Posted January 9, 2004 Author #3 Share Posted January 9, 2004 Καλά κατάλαβες, θέλω την 56άρα μόνο για τον FTP. Δεν τα έχω σε LAN γιατι δεν βολεύει λόγω απόστασης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Posted January 10, 2004 #4 Share Posted January 10, 2004 Υπάρχει ένα προγραμματάκι που σου δίνει την δυνατότητα να αξιοποιήσεις 2 συνδέσεις σε ένα pc, το όνομα αυτού χαμένο κάπου στην μνήμη μου. Πάντως στο insomnia θα το βρείς με ένα search στο περίπου γι' αυτό το θέμα. Τώρα όμως δεν θυμάμαι αν μπορείς μέσω αυτού του προγράμματος να επιλέξεις για ποια εφαρμογή θα χρησιμοποιείς την κάθε σύνδεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.