Jump to content



Asus My Cinema Remote Control


saxon_747

Recommended Posts

Eχω το Asus My Cinema 7131H PCI TV tuner σε Win7 Ultimate 64bit και η καρτα εγκαθισταται αυτοματα.

Με το Windows Media Center βλεπω κανονικα TV (και αναλογικα και ψηφιακα)

Το θεμα ειναι πως εαν δεν εγκαταστησω το software (Total Media) που συνοδευε την καρτα, δε λειτουργει το remote control.

Oμως δεν θελω να εγκαταστησω το εν λογω software αφενος γιατι βρισκω το Media Center καλυτερο και αφετερου γιατι μαζι με αυτο φορτωνομαι και μπολικη σαβουρα... (Χωρια που ειναι 32bit)

Εψαξα στα cd εγκαταστασης για καποιο software διαχειρησης του RC, αλλα δε βρηκα κατι. Παρ'ολα αυτα, μετα την εγκατασταση (δοκιμαστικα) βρηκα καποιον σχετικο φακελο με ενα .exe αρχειο (asustekrc.exe) και δυο Dll, οποτε και τον αντεγραψα προκειμενου να χρησιμοποιησω μονο αυτο. Οντως το rc λειτουργει μολις τρεξω την εφαρμογη, αλλα οχι πληρως - καποιες λειτουργειες ειναι ανενεργες. Επιπλεον, δεν κανει εγκατασταση, οποτε δεν ξεκιναει μαζι με τα Win.

Με λιγα λογια: Πως θα το κανω να λειτουργησει πληρως με το Media Center?

Επισης, πως μπορω να φτιαξω συντομευση ωστε το Media Center να ανοιγει κατευθειαν την TV παρακαπτωντας το υπολοιπο μενου?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.