Jump to content



Πωληση συλλεκτικου οπλου.Beretta.Που να απευθυνθω;


GoMaR

Recommended Posts

Καλησπερα παιδες.

Εχει ο θειος μου μια καραμπινα beretta , πολλων χρονων.Τυπο , χρονολογια δεν ξερω/ει

Ξερετε που μπορουμε να απευθυνθουμε για να πιασει την πραγματικη αξια σε λεφτα ;

Γιατι αν τα πας σε οπλουργειο , του ζητανε 600-700 αλλα ειναι τοσο λαμογια που αυτοι εχουν ακρες για πανω απο 1.500-2000Ε

Οτι ξερετε μου λετε.ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Πολυ γενικα καταρχην πρεπει να μαθεις το μοντελο κλπ ακριβως για να ψαξεις μονος σου και να μαθεις την αξια του ( google , ebay , περιοδικα κυνηγιου ) . Στο περιπου θα παρεις και περιπου σε $ . Αφου λοιπον μαθεις το μοντελο και ποσο κοστολογουντε ριχνεις αγγελιες σε περιοδικα κυνηγιου οπου τα παρακολουθουν γνωστες αλλα και υποψηφιοι πελατες.

Link to comment
Share on other sites

Παίζει μεγάλο ρόλο αν το συγκεκριμένο όπλο είναι απλά παλιό,ή στ'αλήθεια συλλεκτικό,και αν ναι,σε τι κατάσταση είναι,αν θέλει επισκεύη,πόσα κομμάτια υπάρχουν κτλ.

Αν είναι λειτουργικό και νόμιμο,θα μπορούσε να πουληθεί σαν απλό όπλο πχ για κυνήγι αν είναι κυνηγετικό,αλλά η τιμή του θα είναι χώμα,γιατί αν ζητήσει ο θείος σου μεγάλο ποσό να φύγει ως συλλεκτικό,δεν τον συμφέρει τον άλλον,αφού με 1300-1600 παίρνεις ολοκαίνουριο super pose καταπληκτικό για κυνήγι,και παράλληλα αποφεύγει τα κατά των παλαιών όπλων.

Αν το πάει ο θείος σου να το τσεκάρουν,να δώσει βάση στο ότι μπορούν να τον κλέψουν άνετα αν είναι κάτι ιδιαίτερο το όπλο,γι'αυτό πριν το δώσει,να το περάσει από πολλά άτομα,για να είναι σίγουρος ότι δεν τον κλέβουν,ή ακόμα πιο ρεαλιστικά,να δει ποιός τον κλέβει λιγότερο.

Πάντως προσωπικά ούτε εγώ θα το έδινα,ειδικά αν το χα πολλά χρόνια.

Υ.Γ Δεν είμαι τρομοκράτης,απλά κυνηγάει ο πατέρας μου και ξέρει από όπλα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.