Jump to content

Dolly

Premium Members
  • Posts

    10.730
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    5

About Dolly

  • Γενέθλια 28/02/1981

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    London
  • Ενδιαφέροντα
    Σουβλακια
  • Επάγγελμα
    Νούμερa

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dolly's Achievements

  1. Dolly

    Αποτελέσματα: Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2022!

    Δεν θα μου πεις εσυ τι θα κανω! Καλες γιορτες, για το Αντωνη ρε γαμωτο!
  2. Dolly

    Αυτοκίνηση

    Καλησπέρα,
  3. Dolly

    COVID-19

    To προβλημα σε αυτο που αναφερει ο @tommybertsen ειναι οτι παει ο κοσμος να κοντραρει την βλακεια της κυβερνησης και ειναι συνεπως ΟΚ? Ειναι σαν κατι τυπους που βλεπω οταν ειμαι με το τζιμ και πεταγονται στον δρομο να περασουν και μου κανουν σημα "σταματα", αλλα αμα δεν σταματησω ποιος θα χασει, εγω ή αυτοι? Ετσι ειναι και το θεμα με τον ιο. Βλεπεις, ξερεις και δεχεσαι οτι η κυβερνηση (οπως και καθε κυβερνηση οπως εχω πει σε παλια αναρτηση) κανει μαλακιες, και βασικα δεν ξερει και ειναι ανικανη να διαχειριστει την κατασταση. ΔΕΔΟΜΕΝΟ. Αλλα επειδη κανει η κυβερνηση μαλακιες ο κοσμος που θεωρητικα ειναι πιο εξυπνος, και τις βλεπεις και τις καταλαβαινει και τις κανει flag. ΠΩΣ ειναι δυνατον να αντιδρα ανευθυνα και να λεει "αφου κανουν μαλακιες οι αλλοι θα κανουμε και εμεις" οταν με αυτες, μπορει να ΠΕΘΑΝΕΙ αυτος και οι συγγενεις του. Εμενα αυτο ειναι που με αφηνει αναυδο. Επισης, απο δικες μου εμπειριες και απο φιλους και γνωστους που απο τον Μαρτιο περσυ ειναι ΚΑΘΕ μερα εξω σε παρτυ και συγκεντρωσεις κλπ , ειδικα στην Ελλαδα (αλλα και Αγγλια φυσικα) η ατομικη ευθυνη δεν ειναι οσο ψηλα οσο θελουμε να πιστεουμε οτι ειναι. Δηλαδη αυτο που βλεπει ο Τομυ (και χαιρομαι που το βλεπει dont get me wrong) δεν ειναι δυστηχως τοσο διαδεδομενο απο τα δικα μου ματια. Και ξαναλεω, καραμελα η οχι, αν το λουσεις μπορει να ΠΕΘΑΝΕΙΣ. οποτε διακαιολογιες του στυλ "τα λουζουν οι απο πανω και ετσι εχω διακιολογια να τα λουσω και εγω" οταν μπορει να πεθανεις εσυ ή το σοι, τα ακουω βερεσε. Σε καποια φαση ο ελληνας πρεπει οντως να σταματησει να κατηγορει την καθε κυβερνηση γιατι ειναι δεδομενο οτι κανει μονο λαθη και να περιοριστει μονος του μπας το περασουμε αυτο το προβλημα. Και μετα ας βγουν να τα σπασουν ολα αμα θελουν αφου αυτο δειχνει να ειναι το θεμα/προβλημα μας εδω και παρα πολλα χρονια.
  4. Dolly

    COVID-19

    Αυτο ακριβως...
  5. Dolly

    COVID-19

    Γιατι αμα κανεις το εμβολιο δεν το κολλας? Ελα τωρα. Το εμβολιο σε βοηθα να νωσεις πολυ πιο ελαφρια και το βασικο να μην καταληξεις νοσοκομειο, ολα τα αλλα ειναι @@ριες. Παντως επειδη βλεπω πολλα σχολια για ΜΜΜ και γενικη αντιμετωπηση της καταστασης κλπ, και χωρις φυσικα νε υπερασπιζομαι υπερμετρες λαλακιες που εχουν γινει απο την κυβερνηση και εγω που το ζω "εις διπλουν" με γονεις και συγγενεις Ελλαδα και εγω Αγγλια θα σας πω πως πουθενα καμια κυβερνηση δεν εχει ιδεα τι κανει και παντου ο κοσμος αυνανιζεται με μενος ταυτοχρονα. ( το αν το κανει επειδη εχει κουραστει ή "γιατι ετσι" δεν ειναι το ζητουμενο εδω). Θα μου πεις κραζουμε αυτο που εχουμε και συμφωνω, αλλα ειναι κατι που πραγματικα ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει ΙΔΕΑ πως να το κανει καλα. ΟΤΙ εχουμε δει και καλα πιο δραστικο ή ριζοσπασικο ανα τον κοσμο εχει παντα καταληξη κακια. Δεν εχει δει ενα μοντελο να δουλευει καλα με εξαιρεση πχ Αυστραλια και ΝΖ που απλα κλειστικαν απο τον πλανητη, αλλα αυτο δεν μπορει να γινει εκτος αν εισαι νησι. Oh wait /εγραψε απο το ΗΒ. Παντου σκατα. Και εδω ο Αινσταιν που μας κυβερνα ενω η χωρα πηγαινε πολυ καλα αποφασισε 7/12 να "τονωσει την αγορα" και φτασαμε τα 60κ / μερα σε πληθυσμο 60 εκ. και τωρα τρεχει να το μαζεψει ακομα και σημερα, και οντας κυβερνηση με πληρη ελλειψη @@διων απο οταν ξεκινησε η φαση αυτη (σχεδον ετος συντομα), δεν εχει παρει ΜΙΑ αποφαση που να επιβαλει κατι. Το μονο που κανει ο αυστραλοπηθικος ο ευθυνοφοβος ειναι να λεει "we recommend" γιατι φοβαται το πολιτικο κοστος του να στεναχωρησει καποιον. Νομιζετε οτι δουλευει καλυτερα αυτο? Εχουμε στατιστικα που μοιαζουν με ουραγο Γ' εθνικης, χρωσταμε της Μιχαλους και ολα αυτα ερχονται, εχουν τα παντα σπασει, η λιρα εχει φαει μανικι που δεν εχει ριξει ο Ροκο στα νιατα του κλπ. Οι επομενοι 2-3 μηνες ειναι ολο το ζουμι για μενα πλεον στις δυτικες χωρες που αρχιζει και κανει roll out το εμβολιο στις επιφοβες ηλικιες. Αν αυτο δουλεψει οπως ελπιζουμε μετα σιγα σιγα θα ερθουμε καπως προς τα φυσιολογικα πιστευω. Αλλα μεχρι να γινει αυτο υπομονη.
  6. Aπο τα πιο ωραια τραπεζια που εχω δει...
  7. Dolly

    Οι αγορές μας..!!

    Διακρητικη ψυκτρα, ανοιξα το παραθυρο μου και την ειδα στον οριζοντα! Μεγεια!
  8. Dolly

    COVID-19

    Παντος αν παρουμε σαν δεδομενο οτι η Ευρωπη τον εφαγε απο την συμφωνια που ειχε κανει, δεν βρισκω τον λογο γιατι να μην κανει οτι κολοτουμπα χρειαζεται και να χτυπησει οτι πορτα βρει προκειμενου να προμηθευτει εμβολια. Δεν βρισκω κατι μεμπτο σε αυτο. Δεν πιαστηκε μονο η ψαρωκοσταινα με τα παντελονια κατω αλλα και ο Γερμανοτσολιας και ο Πεπε Λε Πιου και ολοι οι 27. Εδω (ΗΒ) εγω που φετος θα γινω 40 (και πέφτω στο 40-50 bracket) οπως πανε θα εμβολιαστω πριν τον πατερα μου στην Ελλαδα που ειναι 77 και διαβητικος. Συνεπως ΟΤΙ και να κανει η ΕΕ/Ελλαδα αυτη την στιγμη θεμιτο ειναι.
  9. Dolly

    COVID-19

    Ναι αφουθ τους τον φερεσε η Αστρα, πρεπει να βρουμ, θα παρακαλεσουν τωρα, δεν γινεται αλλιως.
  10. Dolly

    Αυτοκίνηση

    Ναι τοτε συμφωνω, απλα στην πλειοψηφια δεν μιλας για ταυλα, εκει ειναι που παρεκλεινει το ποστ για μενα.
  11. Dolly

    Αυτοκίνηση

    Νταξει, δεν ειναι ετσι ακριβως, Η ταυλα δεν φευγει και την ψαχνεις καπου και μετα τα 35 (σχεδον 40 εδω αυτον τον μηνα). Δεν κανεις τις ταρζανιες που εκανες παλια και σιγουρα πχ εδω (Αγγλια) που εχει τις πιο πολλες καμερες στην ευρωπη δεν μπορεις (και δεν δεν θες σε στενα φυσικα) να πας σας λαλακας, αλλα βρισκεις την ακρη σε Β-roads, roadtrips, και στην πιστα. Εγω συγκεκριμενα πιστα δεν παω το φορτηγο μου αλλα τα αλογα που ειναι εδω κανουν πολυ μεγαλη διαφορα στην καθημερινοτητα (ηχο, αποκριση, στισιμο) απο το αναλογο διζελ πχ. Επισης το καλοκαιρι που ηρθα οδικος Ελλαδα και το ειχα εκει 2+ μηνες ηταν αλλη φαση. Γενικα οπου μπορεις θα την βρεις και θα το χαρεις. Τωρα αν ειναι απαραιτητα ειναι η πιο σχετικη ερωτηση του κοσμου γιατι η ταυλα ΠΟΤΕ δεν ειναι απαραιτητη αλλιως δεν θα την λεγανε ταυλα. Απαραιτητα ειναι ελαχιστα πραγματα. Επισης τα 150 αλογα σε βαρυ ΣΟΥΒ ειναι λιγα κατα την αποψη μου οσο ροπη και να εχει. Μην καταπιεζεις την ταυλα σου!
  12. Dolly

    Οι αγορές μας..!!

    Φωτος απο το φαι ορ ιτ νεβερ χαπεντ!!!!!
  13. Dolly

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v6.0

    Εμεις στα 39 φοραμε το "Π" ηδη!
  14. Dolly

    Οι αγορές μας..!!

    Εσκασαν την Δευτέρα αυτά Soundcore by Anker Life Q30 Hybrid Active Noise: Amazon.co.uk: Electronics WWW.AMAZON.CO.UK Free delivery and returns on eligible orders. Buy Soundcore by Anker Life Q30 Hybrid Active Noise Cancelling Headphones with Multiple Modes, Hi-Res Sound, 40H Playtime, Clear Calls, Fast Charge, Soft... Και τα τεσταρω απο τότε. Τα πηρα γιατι ειμαι ολη μερα στο πισι με calls στην δουλεια και γιατι το Logitec που ειχα πριν (G430) μου ειχε βγαλει την παναγια λιγο... Τα συνεδεσα με ενα απλο dongle Maxuni Bluetooth 5.0 Usb Dongle Adapter for PC, Bluetooth Receiver for Laptop Computer Desktop, Support windows 10/8/8.1/7, Low Latency Wireless Transfer for Headset Speaker Keyboard Mouse Printer: Amazon.co.uk: Computers & Accessories WWW.AMAZON.CO.UK Buy Γενικα για τα λεφτα τους το ΝC δεν πολυπαρχει (τα συγκρινω με τα Bose QC35 της γυναικας που εχουν 3*+) ειδικα σε σχεση με αλλα ακριβα. Σιγουρα χανουν στα σημεια αλλα για τα λεφτα τους ειναι τρομερο. Το passthrough ειναι μετριο προς καλο αλλα δεν το χρησιμοποιω και η ανεση στο κεφαλι ειναι σιγουρα καλυτερη απο τα ΜΧ και τα QC για μενα που ειναι πολυ συμαντικο αμα τα φορας ωρες. Ποιότητα calls / mic ειναι παρα πολυ καλη αλλα το μικ ειναι λιγο too sensitive, πρεπει να παιξω λιγο με αυτο απο τις ρυθμισεις και να το βρω. Ποιοτητα ηχου / μουσικης ειναι σιγουρα καλυτερη απο τα G430, αλλα δεν ειμαι audiophile εννοειται. Παντως ειδα διαφορα. Το καλυτερο ειναι η μπαταρια παντως (usb-c) τα φορτησα Δευτερα βραδυ, και απο τοτε (10+ ωρες / μερα) ακομα η μπαταρια ειναι στο high.... (εχουν adveritised 40 ωρες). Επειδη ειναι ΒΤ5 τα εχω και με το κινητο πανω (αιφον) και το αππ ειναι πολυ καλο εκει ( δεν μπορεις να δεις πχ μπαταρια στα win, οποτε το βλεπω στο αππ στο κινητο). Παιζουν και wired με 3.5 τζακ αλλα χανεις το μικροφονο. Προβλημα με συνδεσιμοτητα δεν ειχα κανενα μεχρι τωρα, ουτε disconnects. Για gamin / discord διαβασα στο νετ πως εχουν λιγο latency αλλα δεν το ενιωσα εχτες που τα δοκιμασα να πω την αληθεια. Αν και δεν ειναι αμιγως gaming headset με την καμια. Overall αν ψαχνετε NC Σε λογικη τιμη που κοιταει στα ματια σε πολυ καλο βαθμο τα μεγαλα παιδια που ειναι 3-4+ φορες πανω, νομιζω ειναι μια πολυ καλη λογικη επιλογη. Ειδικα στην πεσμενη τιμη στο Αμαζον τωρα. Οτι αλλο θετε ρωτατε.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.