Jump to content



Οι περιπέτειες του Σόλωνα


SLN

Recommended Posts

E μιας που βαριεμαι και περιμενω την αντιδραση να γινει ας πω την μλκ μου.

Χτυπησα πριν 2 βδομαδες τις mushkin 2x1GB για τον βλακα τον sofix που κλαιγοτανε οτι δεν μπορει να παιξει BC2 με 2GB, πετυχαινω και (για αγνωστους λογους) στο site NFS Carbon (wii) @ 2 euro και ειμαι stand by να με παρουνε να μου πουνε "συγνωμη, εξαντληθηκαν, σας ευχαριστουμε, να μας ξαναρθετε. Καλη Ανασταση"

Ε με παιρνει η τυπισσα την Δευτερα μετα το Σ/Κ και μου κανει... "1000 συγνωμη, αλλα τελικα η παραγγελια σας δεν θα ειναι σημερα στο καταστημα Συνταγματος, αλλα αυριο. Και παλι συγνωμη"

Ηθελα να παιξω λιγο role plαying και να αρχισω τα καντηλια για την καθυστερηση που... ειχα προγραμματισει να παιξω carbon @ wii αλλα τωρα μου αλλαζουνε ολο την μερα μου και "τι κατασταση ειναι αυτη?" και "αισχος" και "φωτια στα σπιτια της DFI" αλλα δεν μου βγηκε τοσο θεατρο.:hehe:

Ωπα λεω... να μια καινουρια εμπειρια! Προλαβα προσφορα!

Παω την Τριτη, τρωω το ενα ακυρο απο το NFS Carbon το οποιο δεν ειχε ερθει φυσικα και παω για τις μνημες οπου ουτε αυτες ειχαν ερθει. Πηρε ο κακομοιρος ο πωλητακος τηλ "τον γοριλλα" του ιντερνετ-σοπ και λεει

-Οι μνημες ηταν λαθος αποθεμα οποτε βλακειες μου ελεγαν, και το NFS εγινε ΕΚ ΝΕΟΥ παραγγελια και θα ειναι σε 2 μερες στο Συνταγμα.

Ξαναπηγα χτες, εφαγα και το 2ο ακυρο και ηρεμησαμε...

Τι το θελαν και δεν μου το ξεκοψαν εξάρχης??

Χασαμε 2 φορες πηγαιν-ελα στο Συνταγμα για το τιποτα.

Τουλαχιστον καψαμε 3-4 θερμιδες.

Link to comment
Share on other sites

Eγω απλα θα σου πω πως οι πιθανοτητες να παρεις προιον προσφορας απο τη σελιδα του πλαισιου ειναι οσες και οι τριχες που εχεις στο κεφαλι σου....:rofl::rofl::rofl:

Ρε επρεπε να πεις επιτοπου στο πωλητη να δει αποθεμα και αν ειχε εστο και ενα στο συστημα να επαιρνε αποθηκη τηλ και να τους εβαζε να δουν αν υπαρχει πραγματικα.:rant:

Αυτο που σου λεω γινεται κανονικοτατα.Και σε 10 λεπτα το πολυ θα ειχες απαντηση.Οποτε η παραγγελια θα ετοιμαζοταν κανονικα για να παραδοθει την επομενη:happy:

Link to comment
Share on other sites

Ρε επρεπε να πεις επιτοπου στο πωλητη να δει αποθεμα και αν ειχε εστο και ενα στο συστημα να επαιρνε αποθηκη τηλ και να τους εβαζε να δουν αν υπαρχει πραγματικα.:rant:

ο βλακας sofix ανεξαρτητα/παραλληλα,εκανε @ δε σειμ ταιμ τηλεφωνο πλαισιο και ρωτησε τι παιζει με τη "προσφορα"..ο πωλητης εκανε τα κουμαντα του ,ειδε,με ενημερωσε οτι εχει 26 κομματια αποθεμα και του λεω βαλε 2 να δωσουμε πνοη στα 7..

κανω την κρατηση και η ιστορια απο εκει και περα ειναι καταγεγραμμενη στο θεμα με τις παραπλανητικες προσφορες...

μετα απο λιγο εμαθα οτι και ο αγαπητος ΕσΕΛΕν παρηγγειλε αλλο ενα κιτ για μενα(χωρις να ξερει οτι ηδη εκανα τα κουμαντα μου),λεω δε γαμιεται θα το φορτωσω ραμ το εργαλειο...κατι τετοια μου κανει και του στελνω σαμπανιες δωρο με το τελαρο!

:daisy:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.