Jump to content


προβλημα παλιας μνημης μετα απο την καινουργια!


Recommended Posts

γεια σας παιδια...εχω που λετε... μια mobo asus m2n68 με 4 ddr2 slot , ειχα ηδη δυο ram πανω 2 + 2gb στα 800mhz σε dual channel , σημερα αγορασα ακομα μια..ακριβως η ιδια με τις αλλες δυο ! την βαζω..πατα power..τιποτα..ουτε η οθονη δεν ενιωθε, βγαζω την καινουργια.. ανοιγει παει να μπει στα windows κανει επανεκκινηση και συνεχεια αυτο..κανω ενα ελεγχο και μου λεει προβλημα υλικου, δοκιμαζω διαφορα,βγαζω για μα στιγμη την μια απο της δυο παλιες ram και στην θεση της βαζω την καινουργια και τσουπ! ολα τελεια! απο οτι καταλαβα η χαλασε η παλια ram η απλα δεν μπορεις σε dual channel να βαλεις ακομα μια ξεμπαρκη ram! βοηθεια!! σιγουρα κατι παραπανω ξερετε! εννοειτε πως το λειτουργικο ειναι 64bit

Link to comment
Share on other sites

δηλαδη? δεν φτανει το τροφοδοτικο? το συστημα ειναι αυτο psu : silverstone element series 650w, asus mobo m2n68 , cpu AMD PHENOM 8650 2.3GHZ TRIPLE-CORE, gpu sparkle 260gtx.. και δυο sata

Link to comment
Share on other sites

αλλα και που εβγαλα την καινουργια και ξαναεβαλα την παλια..δηλαδη αφησα το συστημα οπως ηταν πριν παλι δεν δουλευε..οποτε δεν νομιζω να φταιει το ρευμα..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.