Jump to content



Επισιμη εναρξη του nvidia.gr


robithis

Recommended Posts

Αγαπητέ Robithi, μιας και διαφημίζεις το site (αλήθεια δικό σου είναι; ) θα πρέπει να ξέρεις ότι όλα τα site έχουν όρους πρόσβασης και χρήσης. Αν έκανες τον κόπο λοιπόν να διαβάσεις τους κανόνες του TheLab.gr θα έβλεπες ότι από τους βασικότερους είναι η γραφή με ελληνικούς χαρακτήρες, οπότε αν δεν αλλάξεις την καταχώρηση σου στα ελληνικά θα διαγραφεί. Δεύτερον (πάρτο σαν συμβουλή), αν δεν έχετε μιλήσει επίσημα με την nvidia ίσως μόλις βρήκατε έναν τρόπο να τρέχετε σε δικαστικές διαμάχες. Και τρίτον, αν διάβαζες τους όρους χρήσης θα έβλεπες ότι γράφει ξεκάθαρα:

Απαγορεύεται ρητά το spamming είτε δημόσια είτε μέσω προσωπικών μηνυμάτων, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο όπως επίσης και η διαφήμιση εταιρειών, υπηρεσιών και προϊόντων κάθε είδους χωρίς την σύμφωνη γνώμη του Administrator. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαφήμιση θα πρέπει να απευθυνθείτε στον Administrator του TheLab.gr.

Φιλικά,

DJD.

Υ.Γ. Φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεσαι που κολλάει το τελευταίο κομμάτι...

Link to comment
Share on other sites

Φιλε DJD δεν ειχα διαβασει τους ορους χρησης γιατι εχς μπει μονο ελαχιστες φορες στην ιστοσελιδα σας . Παρολα αυτα καλο ειναι να μαθει και καποιος τι παιζει σχετικα με το nvidia .

Απο οτι γνωριζωο admin εχει στειλει εμαιλς στην επισημη nvidia ζητωντας παιρετερω υποστηριξη μια και πρωκειται για μια ιστοσελιδα που θα διαφημιζει την nvidia! Δεν νομιζω λοιπον να υπαρχει περιπτωσει για δικαστικα προβληματα οπως αναφερεις , μια και επιτιδεςη ιστοσελιδα δεν φερει κανενα λογοτυπο της επισημης . Με την ιδια λογικη θα επρεπε να γινουν ενα σωρο μυνησεις , π.χ απο το μεγαλο ευρωπαικο περιοδικο pctech στην ελληνικη ιστοσελιδα που χρησιμοποιη αυτο το ονομα!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.