Jump to content



true black problem...!!!


petran_x13

Recommended Posts

Καταρχάς παιδαράδες μου καλησπέρα… λοιπόν… έχω το εξής κουλό prob στο δεύτερο pcaki σήμερα μπήκε μια true black… την κουμπώνω πάνω το ανοίγω τίποτα ούτε σιμά στην οθόνη ούτε κιχ… τα βγάζω όλα από το κουτί ευτυχώς είχα τροφοδοτικό και δεν χρεωστικέ να βγάλω το δικό του… βάζο μόνο κάρτα cpu μνήμες και μητρική ανοίγω πάλι τίποτα βγάζω την true ξαναβάζω το stock cooler και όλα καλά. Τώρα λοιπόν θέλω να ακούσω γνώμες για το τι μου δημιούργει το prob …τα πολύ δυνατά ελατήρια στης βίδες? η ότι δεν έχω αποστάτες πλαστικούς ανάμεσα στις βίδες και την μητρική…?

Η μητρική μου είναι μια asus p5k...

:whip::fie::slap::baby:

Link to comment
Share on other sites

Δεν είχε αποστάτες το κουτί... έχετε κάνει κάνα κόλπο οι κάτοχοι τις ψήκτρας…?

Εγω πριν λιγες μερες ειχα παρομοιο προβλημα με ενα υπολογιστη 3ετιας ανοιξα να τον καθαρισω να αλλαζω παστα κτλ τα βιδωνω ολα παω να τον ανοιξω τιποτα κοιτα συνδεσεις ολα οκ χαλαρωσα λιγο την ψυκτρα απο 1/4 τις στροφης ισως και λιγοτερο και ειμαι ενταξει

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.