Jump to content


HDD ENCLOSURE ( USB 2.0 External Case )...


MUL

Recommended Posts

Καλημερα...Σκεφτομαι να παρω 2 απο δάυτα ..στην αρχη θέλω να στεγάσω 2 IDE σκληρούς (200gb και 80gb) αλλα στο μέλλον θα στεγάσω κανονικά SATA (δεν ξερω ποτε θα γίνει..μαλλον του χρόνου) εχει κανενας το συγκεκριμένο κουτακι?? Πέρνει και IDE και SATA που λέει?:computer: Τα έχει κανένας να μου πει εντυπώσεις?

Link to comment
Share on other sites

αυτο ειχα αλλα μαπα τελικα το εσπασα (οταν εκλεινα το pc αυτο παρεμενε ανοιχτο και μετα απο λιγο καιρο παει ο σκληρος εκαψε πλακετα) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801934&u=RAIDSONIC-IB-351ASTU-B-ICY-BOX-3.5---HYBRID-ALUMINIUM-CASE και εδω και ενα χρονο εχω αυτο και ειναι μια χαρα !! για μενα παρε αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804980&u=SHARKOON-SATA-2.5---3.5---DOCK-QUICKPORT-DUO SHARKOON SATA 2.5''-3.5'' DOCK QUICKPORT DUO στα 50.73  αλλα ειναι sata μονο !

Link to comment
Share on other sites

Μου φαίνεται θα παω σε 2 RAIDSONIC (αυτα που είπες) ..Αυτο που εχεις κάνει και για sata και για ide? ποιοτικό είναι ή μαπα?

για sata ειναι αλλα εχει και για ide αλλα μονο ide και ειναι καλο!! μην παρεις raidsonic το αλλο να παρεις sharkoon!!! :yes4:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.