Jump to content



Gigabyte 7N400PRO vdimm mod??


deadlock7

Recommended Posts

Kserei kapoios pou tha mporousa na brw boitheia gia na ftiaksw ena vdimm mod gia ti mitriki mou?Distixws ipostirizei mexri 2.85v kai i mnimi mou Geil ULD xreiazetai perissotero(3+) gia kaliteres epidoseis kai fisika stathero overclocking.Opoiadipote apantisi einai epithimiti..

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου, οι κανόνες του φόρουμ αναφέρουν γραφή με Ελληνικούς χαρακτήρες.

Σε παρακαλώ να τους τηρήσεις.

Όσο αφορά το vdimm mod στην συγκεκριμένη μητρική, μάλλον θα δυσκολευτείς αρκετά να το βρεις..... όσο και αν έψαξα, δεν βρήκα κάτι σχετικό...

Link to comment
Share on other sites

Συγνώμη φίλε μου.Οπως βλέπεις είμαι καινούργιος στο φόρουμ και τώρα μαθαίνω τα κατατόπια.Το ξέρω οτι είναι δύσκολο και γι'αυτό ψάχνω απεγνωσμένα βοήθεια γιατί δεν μπορώ να βρώ από πουθενά αλλού.Η άλλη λύση είναι να πάρω καινούργια μητρική!!!!Ευχαριστώ για την ενημέρωση πάντως...

Link to comment
Share on other sites

Ο μόνος που θα μπορούσε να σε βοηθήσει στο hardware mod, είναι ο hipro5...

στείλτου ένα pm αν θες, χωρίς να ξέρω αν ευκαιρεί το παιδί να την κοιτάξει, αλλά όπως θα συμφωνήσουν οι περισσότεροι(αν όχι όλοι) είναι ο μόνος που μπορεί να βγάλει hw mod σε μητρική.... και μάλιστα το έχει ήδη κάνει, σε 2 μητρικές, παγκοσμίως..

Μία dfi & μία gigabyte.

Link to comment
Share on other sites

Του εχω στείλει εδώ και κάποιες μέρες αλλά δεν έχω λάβει απάντηση.Μου είναι δύσκολο να πειραματιστώ οπότε θα πρέπει να περιμένω να έρθει στην αγορά το ... DFI LANParty NFII ULTRA B με 3.3 max vdimm.Είναι ότι χρειάζομαι.Ευχαριστώ για τη βοήθεια πάντως..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.