vgiozo Posted January 17, 2004 #1 Share Posted January 17, 2004 ...προβλήματα με τον ήχο και με τα ηχεία...Αφού βρήκα ευτυχώς τη λύση για την εγκατάσταση των windows, ήρθα αντιμέτωπος με το εξής πρόβλημα......υπάρχει κάποια καθυστέρηση στον ήχο - όχι πάντα, αλλά τις περισσότερες φορές - και το χειρότερο...βγαίνει ήχος μόνο απ' το αριστερό ηχείο...Τα ηχεία είναι Yamaha YST-MS201 2.1 και είναι συνδεδεμένα στο line-out...Με τους καινούριος οδηγούς που έβγαλε η abit λένε πως λύθηκαν κάποια προβλήματα που είχε η μητρική με τον ήχο...τους δοκίμασε κανείς;;...να ρωτήσω επίσης τους κατόχους, σε ποια pins - από αυτά που προορίζονται για το frontX - μπαίνουν τα jumperακια;; Τα έβγαλα αρχικά για να εγκαταστήσω το frontx, αλλά βαρέθηκα τη φασαρία και το παραίτησα..ξέχασα όμως που μπαίνουν τα jumper και τα έβαλα τυχαία στη 1η και 4η σειρά απο αριστερά......δεν πιστεύω πως εκεί οφείλονται τα προβλήματα ήχου, αλλά για να ξέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Posted January 17, 2004 #2 Share Posted January 17, 2004 Μια χαρα δουλευει ο ηχος σε μενα σε 2.1 ηχεια, για δοκιμασε να βαλεις τους τελευταιους nforce drivers. Tα jumbrer για τον ηχο μπαινουν καθετα στα 1 και 3 οπως βλεπεις την μητρικη απο τα αριστερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Posted January 17, 2004 Author #3 Share Posted January 17, 2004 Tα jumbrer για τον ηχο μπαινουν καθετα στα 1 και 3 οπως βλεπεις την μητρικη απο τα αριστερα. Αυτό έφταιγε τελικά......καλός μακαλας είμαι :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Posted January 20, 2004 #4 Share Posted January 20, 2004 Ρε δεν θα λετε τετοια τωρα που παιρνω την Infinity! Ειδικα εσυ μου εχεις κοψει την χολη δυο φορες! (j/k βεβαια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.