Jump to content



Ερώτηση


Lin-User

Recommended Posts

Περιστασιακά και για λόγους εκμάθησης... Παραείναι άβολο και δύσχρηστο για τις δουλειές που κάνω σπίτι...

Παρόλαυτα αν είχα τον χρόνο να ασχοληθώ, πιστεύω θα το έφερνα στα μέτρα που ήθελα...

Link to comment
Share on other sites

Ωραία δεν είμαι μόνος τελικά!:rolleyes:

Εγώ ασχολούμαι εδώ και 5! χρόνια.

Τώρα δουλεύω με το Linux ακόμα και στη δουλειά μου (βλ. OpenOffice.org , Varicad, Mozilla, Evolution ) και έχω τα Win μόνο για κάποιες εξωτικές συσκευές που δεν έχουν οδηγούς στο Linux. Στο Laptop έχω LindowsOS 4.5 laptop edition και στο σπίτι Xandros Desktop 2.0

Παρόλα αυτά να πώ ότι έχω περάσει σχεδόν από όλες τις διανομές (και τις κατά καιρούς εκδόσεις τους) που έχουν έρθει στην Ελλάδα , SuSE, RedHat, Mandrake , Caldera, Corel. Σίγουρα θέλει πολύ υπομονή και επιμονή, αλλά με τις διανομές όπως "Xandros Desktop 2.0" ,πρόιν Corel, και το LindowsOS το Linux έχει κάνει τεράστια βήματα προς τον απλό χρήστη και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία! Προσωπικά εμένα μου άρεσε περισσότερο το RedHat 9.0 (και Fedora πλέον) γιατί έδινει στο χρήστη όλη τη δύναμη του Linux χώρις να θυσιάζει πράγματα στο χάρην της ευχρηστίας.:mobile:

Link to comment
Share on other sites

Όποιος ενδιαφέρεται για το Xandros να μου στέλει ένα e-mail :cool: .

Να πω επίσης ότι το Xandros έχει τη δυνατότητα να τρέχει και κάποιες εφαρμογές των Windowz

MSOffice. Adobe Photoshop, και άλλες γνωστές εφαρμογές των Windowz , προσωπικά για τα MSOffice δε με ενδιαφέρει (Openoffice 1.1 Greek ) αλλά το Photoshop εντάξει, το έχω εγκαταστήσει και τρέχει με μεγάλη επιτυχία.

Για την πιό απλή διαδικασία εγκατάστασης εφαρμογών θα έλεγα καλύτερα LindowsOS, αν φυσικά θέλει να πληρώσει κάποιος τα 50 ευρώ (το χρόνο) της συνδρομής στο Click n Run.

Αν κάποιος έχει ήδη το LindowsOS και δεν τα έχει καταφέρει με τα Ελληνικά , ας μου στείλει ένα e-mail,

έχω τη λύση:) (την έχω ήδη καταχωρίσει στα forum του Lindows.com).

Όσο για το Redhat και εμένα μου έσπασε τα νεύρα στην αρχή, αλλά μου έδωσε επίσης άλλα καλά καθώς το έψαχνα που με έκαναν να αλλάξω γνώμη!

-Να πω εδώ ότι και το Lindows αλλά και το Xandros είναι ίσως (αν γνωρίζω καλά) οι μόνες διανομές που προς το παρόν δεν δίνονται δωρεάν! για την ιστορία το Lindows κοστίζει 49 ευρώ ενώ το Xandros 40 ευρώ στην απλή έκδοση και 99 στην deluxe (στη deluxe,υπάρχει η δυνατότητα να τρέχει εφαρμογές των Windowz).:...:

Επίσης να πω ότι και δύο είναι βασισμένα στο Corel και δουλεύουν με το σύστημα πακέτων του Debian

και μάλιστα για το Lindows έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν sceenshots που έδειχναν στην επ.εργασίας μια εικόνα φόντου με το λογότυπο της Lindows και από κάτω να λέει "powered by Xandros"!

Link to comment
Share on other sites

σαν το suse το 9.0 κανένα!!!!!!

δοκιμάστε το και τα λέμε....

έχει και το VMWARE η κάπως έτσι που παίζει τα πάντα απο Win Platform

κάνει προσομοίωση ενος υπολογιστη και εγκαθιστάς ακόμα και windows!

Link to comment
Share on other sites

Το suse το 9.0 το εχω ηδη δοκιμασει αλλα μπροστα στο Xandros μαλλον δεν εχει να πει και πολλα!:rolleyes:

Οσο για το VMWARE (το οποιο δεν ειναι δωρεαν) το τρεχω ηδη στο Laptop μου με Lindows 4.5 LP και μπορω να πω οτι ειναι φοβερη εφαρμογη! Για ενα λογο λεω οτι το suse 9.0 ειναι καλο , για την διαχειρηση συσκευων.Και σιγουρα δεν ειναι για νεους στο Linux .Στη βιβλιοθηκη μου υπαρχουν σχεδον ολες οι εκδοσεις του suse απο την 6.3 και μετα καθως και πολλες του Μανδραγωρα!! και Redhat :rolleyes: Αλλα αν θελεις απλοτητα και ευκολια ειναι μονοδρομος το Xandros η το Lindows.

Δες και μονος σου:

Ο File Manager στο Xandros (μα με τι μοιαζει;)

xandos1.png

Ο File Manager σαν cdwriter !!!!!.

xandos2.png

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.