Jump to content



paypal code


Harry2000

Recommended Posts

Καλησπερα! Δεν ξερω εαν ειναι ενταξει εδω που γραφω για το συγκεκριμενο θεμα αλλα ειναι το πιο κοντινο. Εχω μια προπληρωμενη καρτα της Eurobank και απο το site της paypal μου ζηταει να κανω confirm την καρτα. Επισης μου λεει πως με το add της καρτα στο λογαριασμο του paypal χρεωθηκα με 1.50€. Ετσι πρεπει να παω στο card statement και να βρω εναν 4ψηφιο κωδικο και να κανω την επιβεβαιωση. Ξερει καποιος πως γινεται αυτο??:suicide:

Link to comment
Share on other sites

Γυρνα την καρτα που κρατας στα χερια σου.Πισω εχει νουμερο με εξυπηρετηση

πελατων, καλεσε το και ζητα να σε βρουν την χρεωση του 1,50 ευρω.

Διπλα στην χρεωση θα ειναι ο τετραψηφιος κωδικος, στον λενε τον δινεις στο Paypal

και τελειωσες.

Link to comment
Share on other sites

Αν έχεις web banking λογικά μπορεις να το δεις και απο κει. Αλλιώς απο την εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας. Το έκανα και εγω πριν απο λίγο καιρό με πειραιώς και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Εχω κανει την καρτα add οπως λεει στο site της paypal απο τις 22 Απριλιου. Πηρα τηλεφωνο στη Eurobank και μου ειπαν πως πρεπει να γινει καποια αγορα για να μπορεσουν να ξερουν τον κωδικο αυτο. Αλλα η χρεωση 1.50€ λογικα δεν εχει καταγραφει ως αγορα και επισης λογικα δεν θα υπηρχε ο κωδικος?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.